1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

elite-kinect-gry? jak nagrywać?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maartines, Grudzień 14, 2010.

  1. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Heja.
    Mam pytanie czy gry na kinecta nagrywa się tak samo jak inne? w sensie robie najpierw abgx potem wave 4 na 3 i śmigają czy coś się w temacie zmieniło? Czy na kinecta jakoś inaczej się je przerabia? Bo na torrentach się gry pojawiły a ja nie chce zbyt wielu płyt zmarnowac na testy :) mam napęt liteon, konsole elite z flashem 1.6 czy jakoś tak.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagrywasz tak samo jak wszystkie inne do tej pory.
    Skoro max iX 1.6, to nie musisz przerabiać gier na niższy wave -> użyj active.iso
     
  4. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    a powiedz mi kolego bo mam abgx360 v1.0.2 a widziałem że jest nowy 1.0.4. Powinienem ściągnąć nowy i ustawić wg. jakiegoś tutoriala czy mogę to zrobić na tej wersji co mam? ewentualnie jest jakiś nowy tutorial u Was na forum?

    edit. o co chodzi z tymi grami ap2? majac kinecta i ix1,6 nie bede mogl grac w te gry OFFLINE? czy ten moj stary abgx je sprawdzi a ja za pomoca activate.iso odpale je normalnie?
     
  5. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    podpowie ktos? przepraszam ze tak pytam ale dawno nic nie nagrywalem. ostatnio red dead redempion a czytam ze sie zabezpieczenia zmieniaja.
     
  6. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Nie rozgrzebuj starych tematów, polecam:http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/jak-uzywac-szukajki-poradnik-51677.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum