1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Elite NTSC na PAL?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 007Bond007, Styczeń 23, 2010.

  1. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Witam.Posiadam Elitke z USA więc w systemie NTSC.Pare miesięcy temu była jeszcze oferta na allegro,że przerabiają z NTSC na PAL.Możnabyło wysłać samą płytę główną z XBOXA albo całą.Koszt 100zł.NIESTETY,już tego nie ma.Poczytałem na internecie,popytałem wujka google ale nic.Słyszałem tylko że można zrobić downgrade systemu i wgrać LINUXA i powinny gry Pal chodzić.Więc pytam można jakoś przerobić Xboxa 360 z NTSC na Pal lub w jakikolwiek sposób odpalić grę Pal na konsoli NTSC?Proszę o odpowiedż osoby zorientowane w temacie.Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Stopa

    Stopa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co wiem, to bez ingerencji w płytę głowną tego nie zrobisz. A jak to zrobić to ci nie powiem.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dział hacking - poczytaj. jak wgrasz xbr to system nie ma znaczenia
     
  5. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Czyli?Odpale gry z każdego regionu?
     
  6. Stopa

    Stopa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jezeli konsole shakujesz to tak.
     
  7. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ale w jakim sensie shackować;]?
    Sprecyzuj.
     
  8. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
  9. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ok.Dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum