1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Elite, okrojona wersja?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez czeski24, Listopad 30, 2009.

  1. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam.Kupiłem dzis X360 Elite razem z Forza 3 i po wyciągnięciu wszystkiego dopadło mnie pewne zdziwienie, nie mam kabla hdmi a kablel dolączony do zestawu nie ma przejścia na HDTV tylko euro i 3 czincza.Jakaś okrojona wersja Elite?Kupiłem w Saturnie

    P.S w instrukcji jest pokazane ze zestaw nie zawiera kabla hdmi i kabla z przełącznikiem na HDTV lecz na allegro widzę że w zestawach jest k.hdmi itd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    Na allegro widocznie sprzedawane są jeszcze starsze wersje czyli te przed Wrześniem 2009. Wtedy to w zestawie był ten kabel. Pod koniec wakacji Microsoft zabrał wersję premium i zostawił tylko Arcade i Elite robiąc z niego premium. Zabrali kabel HDMI. Dlatego właśnie nie posiadasz tego kabla.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na allegro sprzedawcy sami dokładają kabel HDMI

    Nowe Jaspery Elite nie mają audio adaptera i HDMI kabla
     
  5. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    myślałem ze chociaż będę mieć przejscie na HDTV...ale coż zrobić
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nic nie zrobisz ;)

    Dokupienie kabla za 30zł nie jest dużym wydatkiem

    KOSZ bo taki temat juz był
     
Wczytywanie...

Poleć forum