1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Elite przeróbka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez daxarius, Luty 13, 2012.

  1. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam
    mam pytanie , chodzi dokładnie o konsole Xbox elite z produkcji 2009-07-30 , posiada zasilacz 150w czyli ma najlepsza płytę główną o ile się nie mylę , jest ona przerobiona i posiada dysk 120gb , jesli wgram gry na dysk będą one czytane bez tak zwanego dodatku "jtagiem" ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nie rozumiem o co chodzi... jeżeli wgrasz grę na dysk to działa normalnie. Tylko nowych gier xgd3 nie da się zainstalować na dysku jeśli nie były nagrywane nagrywarka ihas. A co do tego ma jtag to nie wiem:p poczytaj trochę forum, bo mylisz pojęcia
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    beda szky z dysku ale plyte bedziesz musial miec w napedzie
     
  5. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    kolejne pytanie czym w ogóle jest te LT 3.0 , czy dzieki temu mozna grac na kopiach gier ( piratach )
     
  6. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "czym w ogóle jest te LT 3.0" Wszystko jest na forum wystarczy poszukać nawet jest zrobiony osobny dział aby było łatwiej.
    LT 3.0 pozwala na odpalanie kopi zapasowych
     
  7. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Czyli jest to najnowsza przeróbka xboxa pozwalająca odtwarzać piraty ;) Gry nagrane z kompa na płytki ;)
     
  8. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jest to najnowsza przeróbka. Zacznij przeglądać dział LT jeśli jesteś tym zainteresowany:adoration:
     
  9. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    brak czasu i chęci niestety, a istnieją jeszcze jakies inne formy przeróbki słyszałem coś o "JTAG" itp.
     
  10. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jest możliwość zrobienia w konsoli JTAG/RGH dzięki temu możesz odpalać gry z dysku i inne bajery w konsoli. Poczytaj wszystko jest na forum w dziale JTAG/RGH .
     
  11. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    majac tylko LT odtwarzam z płyt , lecz sie szybciej niszczą tak ?
     
  12. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "szybciej niszczą" Co się szybciej niszczy płytki. Grę jak zainstalujesz na dysk to wtedy płytę wkładasz do XBOX'a w celu uruchomienia gry ale on z niej później nie korzysta, natomiast mając JTAG/RGH on wogóle niekorzystna z płyty ponieważ wszystko ma na dysku i z dysku odtwarza.
     
  13. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    i jeszcze jedno czy wersje Arcade opłaca sie kupywac po przeróbce LT3.0 i JTAG czy nie sa do wadliwe wersje konsoli
     
  14. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wadliwe nie zależy od Arcade czy Elite. Zależy tylko od jego "bebechów" czyli płyty
    jaka tam jest zastosowana najlepiej kupić z płytą Falcon/Jasper/Valhalla ponieważ
    płyty xenon/zephyr to są NAJBARDZIEJ wadliwe płyty (Najbardziej podatne na ROD'a)
     
  15. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Dziekuje bardzo za tak cenne informacje ;)
    DASHBOARDEM 13604 NXE powiesz mi jeszcze co to jest
     
  16. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Dashboard to inaczej menu konsoli to tak jak masz w kompie windowsa to coś takiego.
     
  17. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    MODEL FALCON 2008-09(z ostatniej serii!), PROCESOR 65nm, WYJŚCIE HDMI, POPRAWIONE CHŁODZENIE to ten model jest dobry tak ??
     
  18. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    We wrześniu 2008 z tego co wiem to wychodziły jeszcze faclony.

    EDIT
    4) Data produkcji.
    Produkcja JASPER'ów rozpoczęła się na przełomie wrzesień-październik 2008. Mając konsolę po takiej dacie na 99% mamy JASPER'a.
     
  19. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niekoniecznie kolego "mRb" ponieważ we wrześniu jeszcze wychodziły ostatnie modele Falcon'a
     
  20. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
  21. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ja bym nie ryzykował, falcon to zależy jaki egzemplarz, jedne trzymają pare lat a inne pare miesięcy.. Ja bym nie ryzykował czy będzie dobry czy nie tylko dołożył troche i kupił Jaspera, albo najlepiej slima w którym rrod jest praktycznie niemożliwy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum