1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Elite używany, ale z jakimi przeróbkami i softem?? jak sprawdzić :confused:

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez shadowdne, Luty 5, 2011.

  1. shadowdne

    shadowdne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!
    Dostałem Xboxa elite z 08-31-2009 wiem, że jest w jakiś sposób przerobiony ale nie wiem co i jak. Mam jakąś płytkę z softem którą muszę czasami wsadzić do napędu, czy możecie mi pomóc i powiedzieć jak mam to wszystko sprawdzić bo bym chciał mieć możliwość grania w najnowsze gry z AP25.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Obeccnie masz ixtreme 1.6 zeby pograc w tytuly z ap 2.5 musisz przerobic na LT+.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a ta płytka to pewnie activate.iso..........daj komus niech ci wgra do napędu lt+............
     
  5. shadowdne

    shadowdne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję bardzo za szybka odpowiedź, a jeśli ktoś mi wgra do napędu lt+ to będę mógł nadal korzystać z tych starych gier?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak bez prolemu i ta plyta juz nie bedzie potrzebna:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum