1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulacja gier XBOX na X360 z RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wasil91, Marzec 18, 2012.

  1. wasil91

    wasil91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich :)

    Całkiem niedawno nabyłem swojego pierwszego Xboxa 360 (Slim) i został on przerobiony na RGH. Normalne gry działają w porządku, uruchamiam je z dysku wewnętrznego konsoli, jednak dzisiaj chciałem odpalić 'Futuramę' z pierwszego Xboxa, wrzuciłem pliki na pendrive i potem na dysk konsoli, grę pokazuje w FSD jednak przy włączaniu dostaję komunikat:

    'Wystąpił problem z grą na starszą konsolę XboX. Nie można kontynuować. Więcej informacji na Welcome to Xbox Support - Xbox.com. X: 5829.0 B: 1884.0'

    Tak samo mam przy Fable: The Lost Chapters. Nie wiem już jak mam sobie z tym poradzić dlatego postanowiłem założyć ten temat. Dodatkowo jeszcze pytanie - co zrobić z grą ściągniętą w formacie .iso? Oczywiście mowa tu dalej o grach z pierwszego Xboxa. Z góry dzięki za odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dolares1

    dolares1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    poradziłeś już sobie z tym? ja mam identyczny problem...
     
  4. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Ja je normalnie rozpakowuje i wrzucam i gry smigaja teraz gram w Knights of the old republic :D
    No i musisz miec zhackowany emulator na dysku wewnetrznym konsoli
     
  5. archi99

    archi99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłaczam sie mam ten sam problem
     
  6. ziewa

    ziewa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Postępujcie wg tego poradnika XboxForum.pl - największe Polskie forum o konsolach Xbox i Xbox 360
     
Wczytywanie...

Poleć forum