1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bugal, Czerwiec 20, 2014.

  1. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Witam.
    Mam XBOX 360 ARCADE. Za 2 tygodnie kupuję dysk twardy.

    Pytanie: czy będę mógł wtedy grać w gry z Xbox (1 gen.)? Z tego co mi wiadomo potrzebny jest tylko dysk do tego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Tak tylko będziesz musiał podłączyć go pod neta, aby pobrał emulator

    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Bloody_

    Bloody_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2014
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
  5. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Dziękuje bardzo.
    Niby nic ale dzięki takiej pomocy mam jeszcze wiarę w ludzi. ;-)
     
  6. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Czyli wkładam płytę, wcześniej Internet podpinam, przy włączaniu gry się pobierzei śmiga tak?

    Ps. Sory za post pod postem.
     
  7. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Tak

    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum