1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator do Xboxa360 - Xbox 1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez staticsoul, Lipiec 6, 2011.

  1. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam jezeli mam zainstalowany na swoim Xboxie360 Elite emulator z Xboxa 1 to poprostu wkladam gre i sam wyczytuje i gram czy to jakis inaczej sie robi ? Wlasnie chcialem pograc np. w Fife Street 2 a jak wiecie nie ma jej na Xboxie360 ale jest na Xboxa 1 i PS2. Jezeli ktos wie cos na ten temat to prosze o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kyron

    Kyron Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    360
    Polubienia:
    206
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wkładasz oryginalną grę i tyle.
     
  4. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wydaje mi sie ze juz sie sciaga z jakiegos torrenta juz przerobiona, wystarczy tylko nagrac i mozna grac :)
     
  7. kevez

    kevez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    tu i tam
    Tylko pamiętaj że nie wszystkie gry z xboxa 1 są kompatybilne
     
  8. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kazdy dysk hdd ma emulator ? a jesli nie,to które posiadają ?
     
  9. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Te z najnowszym Dashem.
     
  10. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    taa wiem :) ale to normalnie nagrywam na plytke 4.7gb i wkladam i gram tak ?
     
  11. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nie każdy. Oryginalny dysk powinien mieć i 2 partycję i zainstalowany emulator.
    Zwykły dysk jeśli jest dobrze zrobiony również. Na allegro pytać sprzedających.

    Dash tutaj nie ma nic do tego.

    Nie. Płyta jak każda inna z grą MUSI być DVD+R DL , nie inna i nagrywana z LayerBreak=1913776.

    EDIT.
    No i musisz mieć przerobioną konsolę , nieważne czym , byle nie LT+.
     
  12. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wsadź grę do konsoli, jak nie odpali to tutaj masz emulator: https://rs203tl2.rapidshare.com/files/284241377/BackCompat_11-2007.zip . Wypakowujesz go i nagrywasz na płytkę CD (nie wiem czy może być pendrive). Ważne aby na płytce był tylko sam plik default.xex., bez folderów. Wsadź do konsoli i zainstaluj. Chociaż nie wiem czy na lt+ działają przerobione gry z X1. Ja np. ściągnąłem z internetu przerobione juz GTA SA i mi nie działało, po włożeniu mam "Otwórz napęd".
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    słuchaj a ja mam fable 1 oryginał...podlączał pena z tym emulatorem do konsoli i wywala mi e71....wkładam fable to wyskakuje podlącz dysk.... o co chodzi
    konsola slim 4 gb
     
  14. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    !opeael2 chodzi o to , że nie masz dysku twardego.
    Bez niego nic nie zrobisz. Dysk MUSI być , inaczej gry z jedynki nie uruchomisz.
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Ok dzieki....musze kupic


    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  16. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Tak naprawdę to ten emulator jest do D.....
    Nie wszystkie gry uruchamia,wymaga dysku,kopie na DL ,konwersja z X1 na X360.
    Nie postarał się M$ .
     
  17. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Do tego trzeba być połączonym z LIVE ponieważ trzeba dociągnąć niezbędne biblioteki .
     
  18. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    CO TO?? Nieprawda , nie trzeba!!
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    słuchaj ale ja tego nie kumam heh
    po co dysk...trzeba zgrać grę?? pendrive może być??
     
  20. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Na HDD znajduje się emulator, jeżeli go nie masz to trzeba ściągnąć z live...
     
  21. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    MUSI być HDD (nie pendrive) , na nim druga partycja , na drugiej partycji zainstalowany emulator. Innej możliwości nie ma.
    Gry zainstalować na dysk się nie da , wszystko z płyty się zczytuje.
    Niestety tak to M$ zrobił , i inaczej się nie da.

    2 partycję i emulator znajdziecie w mojej sygnaturze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum