1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator gier z Xbox na Xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Julexking, Luty 23, 2013.

  1. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Słyszałem ze jest takie coś jak emulator gier z Xbox'a 1 na Xbox'a 360. Brzmi to bardzo fajnie, bo na konsoli gra mi się przyjemniej niż na PC, a chętnie bym zagrał ponownie np. w GTA San Andreas. Ale mam do Was kilka pytań:

    1 Jak i z kąd pobrać ów emulator i jak go zainstalować (chodzi mi o to żeby go z pen drivera zainstalować)?

    2 Czy ten emulator usunie mi przeróbkę?

    3 Czy żeby odpalić emulator koniecznie trzeba mieć dysk twardy?

    4 Czy aby zagrać w grę z Xbox'a 1 wystarczy włożyć płytę do napędu, czy trzeba mieć RGH lub Jtag'a?

    5 Czy można grę z Xbox'a 1 zainstalować na dysku żeby oszczędzać laser w napędzie?

    PS: Mój LT to 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    1. Emulator musisz pobrac z Xblive
    2. Nie
    3. Z tego co pamiętam to tak
    4. Grasz tak jak na grach z xbox360, reszte funkcji .. jak nagranie na dysk, etc to już na RGH
    5. chyba po części odpowiedziałem, reszta jak z grami xbox360 przy LT 3.0
     
  4. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale jak mam go ściągnąć? Mam podłączyć do neta i jak to znaleźć? Poza tym czy po podłączeniu do neta nie dostane bana?
     
  5. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Musisz być zalogowany do Xbl ...nie bój się nie dostaniesz bana :). Jak masz grę z xbox1 to po prostu ją normalnie uruchom, emulator ściągnie się automatycznie.
     
  6. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dobra, dziękuję za odp :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum