1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator na emulatorze ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez neoandrew, Listopad 23, 2009.

  1. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.

    Czy mając emulator xbox mogę grać na xbox360 w gry nieoryginalne ?
    I czy jest możliwość, że emulator xbox odpali mi grę która działa też na emulatorze ?

    Dokładnie chodzi mi o granie w killer instinct xxx na xbox 360... więc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiem, może ja jestem jakiś tępy ale nie rozumiem o co Ci chodzi. Weź postaraj się napisać jakoś jaśniej, bo za cholerę nie wiem co Ty chcesz osiągnąć.
     
  4. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prawdopodobnie pierwsze zdanie się zgadza. Czekam na kogoś kto rozumie.
     
  5. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, pierwsze zdanie jest jeszcze zrozumiałe, ale kolejne.. No dobra, nie będę nic mówił.

    Moim zdaniem powinno działać, ale jeszcze powiedz jaką masz przeróbkę.
     
  6. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi chodziło o Twoje pierwsze zdanie.
     
  7. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słuchaj, też nie wiem o co ci dokładnie chodzi. Gdy masz emulator zainstalowany na xbox360 to gry z xboxa powinny działać. Tylko pamiętaj że nie wszystkie gry są kompatibylne z nowym x'em. I to wszystko.

    Jest jeszcze opcja przerabiania obrazów iso gier z xboxa1.

    O to ci chodziło? Bo co to ma być emulator w emulatorze?
     
  9. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No ludzie wy tego nie rozumiecie ? Jest takie coś jak emulator gry killer instict na konsolę XBOX, na XBOX360 jest emulator XBOX i teraz chcę na XBOX360 odpalić grę z XBOX (czyli emulatorem od m$), a ta gra to killer instict i jest to także emulator - teraz jaśniej ?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak ja rozumiem to chyba nie wgrasz emulatora z Xboxa 1 jakiegoś tam specjalnego. Na Xboxa360 jest tylko ten emulator podstawowy
     
  11. baranek-be

    baranek-be Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bystra k. Żywca
    Jak gra może być emulatorem ?
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    chodzi mu pewnie o to ze na xbosa pierwszego byly dostępne emulatory innych maszyn np snesa czy czegoś tam
    i czy taki emulator zadziała pod emulatorem xboxsa na 360
    wg mnie nie do tego potrzebny jest scarckowany dash do xbosa pierwszego
     
  13. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    krisr77 - właśnie o to mi chodzi, czyli co nie da rady ?
     
  14. Slupper

    Slupper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie nie mozę :D
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie da się tak jak ja i kris napisalismy

    temat zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum