1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator Nintendo64 - jak to włączyć?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez elefanti, Grudzień 29, 2012.

  1. elefanti

    elefanti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śrem
    Witam serdecznie,

    mam problem z emulatorem. Żona zażyczyła sobie że chce pograć w Super Mario! :p
    Ściągnąłem z forum emulator, ściągnąłem rom'y z grą pod Nintendo64, ale pytanie co dalej, bo za żadne skarby nie mogę tego włączyć...
    Emulator nazywa się "mupen64-360_v0.96beta", jest w nim plik xenon.elf, natomiast rom'y mają rozszerzenie *.z64.
    Czy ktoś miałby jakiś pomysł jak to wszystko zrobić żeby było dobrze?

    Moja konsola to przeróbka RGH oraz FSD2.2.

    Z góry dziękuję za pomoc! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wrzucić na pena sformatowanego pod fat32 odpalić konsole ejectem włożyć pena i grać:biggrin-new:
     
  4. elefanti

    elefanti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śrem
    No niestety tak nie idzie... :p
    Dochodzi do momentu gdzie wyświetla się tylko w ostatniej lini na przemian:
    "Trying uda:/xenon.elf" "Trying sda:/xenon.elf" "Trying dvd:/xenon.elf" itp. i niestety nic dalej nie idzie. :/
    Co mogłem nagrzebać? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum