1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator nowy i stary

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez 87grzes, Luty 1, 2011.

  1. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Witam
    Pisze z zapytaniem o emulator.
    Zainstalowałem emulator podobno najlepszy z listopada 2007 wgrałem ciesze się z grania w red dead revolver obrazki migają ale to emulator to norma tylko ze jak dochodzę do pewnego momentu to za każdym razem w tym samym miejscu zawiesza się emulator bądź konsola. I tutaj me pytanie czy po wgraniu najnowszego emulatora czy później jest możliwość ewentualnego wgrania tamtego jakby z najnowszy było coś nie tak?? i czy można zobaczyć konfiguracje pada ?? bo nie działa "select" a potrzebny mi jest (w padzie działa tylko na emulatorze nie)
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    chaos, widzę chaos :D

    strasznie chaotycznie piszesz, ciężko wyczuć, w czym problem.
    emulator nie ma nic do działania pada.
    i o jaki emulator ci chodzi? co ma emulator do red dead redemption?
    chodzi o emulator pierwszego xboxa, uruchamiany na xbox360?
    czy może o emulator xboxa360 uruchamianego na pc?(takowego raczej nie ma) :D
    a może o emulator pada xbox360, podłączanego pod pc?(taki jest, i działa świetnie)
    jeśli chodzi o emulator xbox, na xbox360, to na stronie ms jest do pobrania. trzeba nagrać na płytke cd, wrzucić do klocka, i postępować wg instrukcji. po restarcie wszystko już jest gotowe, by uruchamiać gry z pierwszego xboxa.

    sorrry, ale nie kumam naprawdę, o co ci dokładnie chodzi. sprecyzuj. :p
     
  4. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5419
    Polubienia:
    1653
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    @UP.
    Czytaj uważnie, pisze w 1 poście, że nie RDR tylko red dead revolver. Więc chodzi mu o emulator xboxa na xbox360.

    Wiadomo im nowszy tym lepszy (chociaż nie wiem czy były jakieś wersje emulatora, o ile były to na pewno jakieś tam bugi zostały poprawione). A fakt że gra/konsola się wiecha zawsze w tym miejscu może oznaczać że gra być może jest "feleryczna". Chociaż jak grasz na emulatorze to myślę że masz oryginalną wersję tej gry? Więc wykluczało by to raczej ten fakt, iż wina leży po jej stronie..
     
  5. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    faktycznie, w większości na tym forum mowa o rd:redemption, więc rozpędziłem się. moja wina, przyzwyczajenie.
    druga sprawa- skąd wniosek, że jeśli gra na emu, to musi to być oryginalna gra? ja mam emu, i gram na "kopii' shenmue2.
    a emulator 1go xboxa jest faktycznie z 2007 roku, i może i jest "stary", ale w pełni sprawny. trzeba tylko brać pod uwagę kompatybilność tytułów, nic więcej.
     
  6. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Red dead Revolver jest na liscie dzialajacych na emulatorze.
    Pytam o konfiguracje pada bo zakupuje rzeczy w grze ale nie moge ich ani zobaczyc ani nic bo nie umiem wejsc do equ postaci w grze select (stary pad czarny guzik tak w książęce pisze)
    Dokladnie zawiesza mi sie (jesli ktos gral w 1 czesc reda) przy misji ze mam zabic kobiete ktora jest glowe gangu laska lata ucieka i wystarczy szczal do niej i zawiesza sie nie wazne gdzie jest, co do niej strzele zawiecha. Mam oryginal bo czytajac co robic aby kopia ruszyla dziekuje za duzo roboty i wogole a oryginal kupilem za 20 zl. Dlatego pytam o nowa ver emulator bo jak powiedzial Tomsi wina gry raczej odpada bo oryginal tez tak uwazam
     
  7. czarny240

    czarny240 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam jestem tu nowy i licze na wyrozumiałosc i prosze o POMOC, mianowicie szukam i szukam i nie umie znalesc emulatora aby na xboxie 360 slim z dyskiem dokupionym 250 gb szło grac w stare gry , bo wiem ze gosc ktory sprzedal mi dysk WD 250gb zle przerobił do poniewaz gdy nie było dysku w konsoli pisało ze musi byc i jak bedzie to automatycznie sie konsola zaktualizuje a teraz po zamontowaniu pisze ze mam wejsc na strone live xbox i sciagnac gre jeszcze raz ,stego co sie dowiedziałem to brakuje jakiejs 2 niby partycji ale ja tego nie dogram bo nie mam gdzie oprócz konsoli dysku podpiac i wdodatku nie znam sie , czy moze mi ktos podac link do dokladnego emulatora co np nagram na cd i odpale zeby sie dogral do konsoli dodam ze moja slim jest orginal bez przeróbek .Pozdrawiam i dzieki za odp
     
Wczytywanie...

Poleć forum