1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator - Pomoc!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez YourDestiny, Sierpień 30, 2011.

  1. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, posiadam grę na starego xboxa "LotR Return of the King" (gra jest kompatybilna z x360) i przy uruchamianiu wyskakuje "pobierz grę ponownie" nie używałem emulatora, bo nie mam o tym pojęcia. I tu zapytanie o pomoc, niech ktoś napisze krótko i zwięźle jak takiego emulatora używać, i najlepiej link do niego, wszystko aby gra ze starej wersji chodziła na x360. Z góry dzięki.

    ps. Gra jest oryginalna.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Masz dysk w konsoli?
     
  4. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam dokupiony 250gb i oryginalnie 4gb w konsoli, slim.
     
  5. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak masz lajwa to emulator zostanie automatycznie pobrany - możesz go pobrać z sieci i wrzucić na pendrajwa lub wypalić na cd

    i jak kolega wyżej - niezbędny dysk

    emulator
     
  6. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyskakuje dokładnie takie coś: "Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie. Aby uzyskać szczegółową pomoc, przejdź na stronę: www.xbox.com/support." XBL mam ale nic innego nie wyskakuje, dałeś link na emulator ale nie wiem co z nim zrobić dalej.
    Rozpakowuję i wrzucam na pendriva, w xboxie pisze ze muszę skonfigurować urządzenie, jak skonfiguruję to się emulator usunie a ponownie nagrać go z kompa nie mogę bo pisze ze dysk pełen. Wytłumacz mi jak zielonemu co z tym emulatorem zrobić.
     
  7. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    pen musi być w systemie fat32 i najlepiej pusty - żadnych innych plików - plik wypakuj i wrzuć na pena. włącz konsolę, podepnij pena - restart konsoli - powinno wyskoczyć że jest aktualizacja - potwierdzasz i to wszystko
     
  8. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pobrałem ten plik który wstawiłeś tu, rozpakowałem, wszedłem do folderu i plik z folderu wrzuciłem na pen driva (fat32) i przy włączonej konsoli podpiąłem go, następnie wyłączyłem i włączyłem konsole i nic się nie pojawiło, absolutnie nic, pewnie coś źle robię ?
     
  9. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    spróbuj cały folder - kurczę sam już nie wiem, dziwne że z xbl Ci nie pobiera upka. dysk oryginalny? może masz samoróbkę i brakuje trzeciej partycji.
     
  10. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja tam wiem czy oryginalny, z allegro. A JAK TO SPRAWDZIĆ?
    Z folderem próbowałem i to samo, nierozpakowanego nie próbowałem ale to chyba nie ma sensu :)

    ps - napisz do mnie na gg to o wiele szybciej coś zdziałąmy 1842590
     
Wczytywanie...

Poleć forum