1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator PSX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Omfa, Kwiecień 10, 2013.

  1. Omfa

    Omfa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Szukam jakiegoś emulatora PSX na X-Boxa i chciałbym wiedzieć jak coś takiego się instaluje i jak odpalać potem gierki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Omfa

    Omfa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no jakbym nie miał, to bym nie pytał ;)
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Heh, jesteś świeży na forum, a pod nickiem pisze u Ciebie: Firmware - Orginalny, dlatego pytałem :D
     
  6. Omfa

    Omfa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem ;) Nie wiem za bardzo o co chodzi z tym XeLL'em :/
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Emu wrzucasz na pena, pena w konsolę i odpalasz konsolę przyciskiem EJECT .... i czekasz ,aż emu się odpali
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tylko ten z linku nie działa poszukaj 0.62
     
  9. Omfa

    Omfa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie nie zaskoczyło nic
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Xell Ci się włącza ?? - taki niebieski ekran z białymi napisami
     
  11. Omfa

    Omfa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie nic się nie włącza :/
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    On ma corone wiec xella obecnie nie zobaczy

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    aaaaaaaaaaaa :) to takie buty.. akir , to co ? nie da sie na coronie XELL'a odpalić ? to co z emu odpalanymi z xell'a ? nie da się ?? co z XMPLAYER ?? - też się nie da ?? ...hmm..
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da. Chyba ze na alternatyw ym ellu bez freeboota

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Poszukaj na forum w kategori homebrew

    Wysłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
  16. sebi

    sebi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam corone i xell mi się odpala bez problemu. Problem się pojawia gdy chce uruchomić dowolną aplikację elf. Wtedy ekran robi się czarny.
     
Wczytywanie...

Poleć forum