1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator X1 na X360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sajdorr, Czerwiec 27, 2010.

  1. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    Otóż z pewnych tematów dowiedziałem się, iż aby owy emulator działał, potrzebny jest oryginalny dysk twardy ...

    ja takowego niemam ALE !

    podłączam dysk 20GB przez USB instaluje gry itp. itd. i oto moje pytanie:

    Czy na tym dysku można zainstalować emulator x1 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Outsid3r

    Outsid3r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hdd nie musi być oryginalny.
    jedynie emu xboxa 1 musi być zainstalowany na partycji nr. 2
    jeśli konsola nie ma bana to po podłączeniu do live emu sam się zainstaluje.
    gdy jest ban można wrzucić go samemu na hdd partycja 2
    np.przez xpolorer360,xport360
    przez dysk na usb nie dasz rady,ponieważ tam nie instalują się dane systemowe(update,profile)
    proszę o poprawkę jeśli się mylę.
     
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    a co z pamięcią wbudowaną ? nówka jasper z 512mb ;p
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    też, nie da rady, musi być dysk
     
Wczytywanie...

Poleć forum