1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator Xbox 1, Filtr rodzinny problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez marcys193, Grudzień 8, 2010.

  1. marcys193

    marcys193 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Koledzy,
    Problem polega na tym iz.. uhahany sciagnalem sobie NFS Underground 2, no laduje w konsole, wszystko spoko żadnej noty o niekompatybilonosci czy cos... no i wciskam uruchom... aaa tu but... wywala ze konsola ma w filtrze ustawione ze nie mozna odpalac gier z 1 Xbox'a...;/ grzebie od godziny w konsoli i kicha... ustawienia rodzinne sa na wylaczonym... a to wciaz wywala, powrot do ustawien fabrycznych nic... moze ktos z was mial taki problem? cache tez wyczyszczone...
    Dasz .611 fw LT+...

    Macie jakies ideas?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Z tego co wyczytałem nie włączysz gry z xbox1 na lt+
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co wiem to gry z x'a 1 nie chodzą pod LT+
     
  5. marcys193

    marcys193 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ale to wtedy wogole by sie nie uruchomil no nie?
    A ona sie zaczyna ladowac a pozniej wywala to ze jest filtr wlaczony...
     
  6. speedwaypoland

    speedwaypoland Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie łatwiej pograc w tego NFS na kompie ?? Pisano już było wiele razy że narazie nie ma sposobu na odpalenie gier z xboxa 1 na LT+
     
Wczytywanie...

Poleć forum