1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator xbox (1)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez adidas2009, Lipiec 21, 2010.

  1. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Mam problem, otoz gdy wypalam jakas gre Xbox (1) i chce odpalic na X'ie 360 z L.T 1.1 wyskakuje mi nazwa gry i jak ja odpalam to wyskakuje mi komunikat zeby sciagnal ja jeszcze raz, co moge zrobic zeby to jakos ogarnac?
    Dash mam najnowszy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hawok

    Hawok Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jTag ;P chyba potrzebny też jest
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    nie
     
  5. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wgraj ręcznie emulator xbox 1 na dysk. Twoja gra jest kompatybilna z emulatorem? Podaj jej tytuł.
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Black - nagralem na DVD+RW (wersje normalna) odczytalo nazwe. Nagralem wersje przerobiona tak samo tylko nazwa.

    SC Double Agent - nagralem na DVD+RW (wersja normalna) odczytalo tylko nazwe, na zwyklej DVD odczytalo tak samo nazwe.

    Gdy chcialem odpalic gre za kazdym razem "pobierz gre ponownie www.xbox.com/support".
    Moze jakis link do nowego emulatora ktos podesle, bo jakos nie moge znalezc?
     
  7. radas2100

    radas2100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w każdym nowym dashu jest zaimplemetowany elmulator a gry trzeba wypalać na dvd-LT poradniki sa na tym forum
     
  8. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    O właśnie o tym zapomniałeś. Płyty nawet piraty musisz nagrywać na płytach DL!. Muszą być dwu warstwowe chociaż by się na jednej zmieściły. Dla tego nie możesz ich odczytać.
     
  9. ponixxx

    ponixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie na DVD-LT tylko DVD-DL. Też gdzieś tutaj czytałem że niestety gry na Xboxa też trzeba na DL'ki wypalać...
     
  10. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    poza tym taka plytke tez musisz przygotowac - nawet jak nagrasz tego blacka na dvd-dl bez wczesniejszego przygotowania to i tak ci nie pojdzie. musisz miec plik z oryginalnej plyty blacka i podmienic go w plikach pirata - poza tym musisz dograc jeszcze trzy inne pliki - wtedy nagrywasz tak, jak kazda inna gre na xbox 360. sam mam blacka na x360 i fable the lost chapters nagrywane w ten sposob i dzialaja.

    prosze dokladny poradnik dziekuje sie nalezy :D
    http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazu-iso-z-xbox-na-xbox-360-a-400.html
     
  11. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a powiedz mi jak to jest, ze oryginalne gry wydane przez microsoft na starego xbox hulaja mimo tego, ze sa nagrane na zwyklych dvd a nie na dvd-dl? dlatego ze maja pliki, ktorych u pirackich kopii brak. pozdro
     
  12. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Gry nie dzialaly bo nie mialem partycji 2 na dysku. Pozdro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum