1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator Xbox a X360

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez kaligula1984, Kwiecień 21, 2010.

  1. kaligula1984

    kaligula1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam
    mam X360 kupilem go w wersji Arcade no i do tego zaupilem dysk 250Gb ktory przerobilem by byl kompatybilny z moja konsola . Za tydzien ma przyjsc do mnie 40 gierek ze starego X'a i chcialbym wiedziec czy musze zgrywac emulator ? czy jak wsadze gre do konsoli sam polaczy sie z XBL i sobie zgra ?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bobovita1984

    bobovita1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    jest na forum poczytaj troszke a sam sobie odpowiesz :)
     
  4. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Musisz sam sobie wgrać na dysk emulator.
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jesli podlaczysz emulator i bedziesz chcial wlaczyc gre z Xbox'a to napewno ci sciagnie emulator z XBL
     
  6. thris

    thris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy przypadkiem emulatora się już nie ściąga? Jest dostępny zawsze z nowymi wersjami dashboardu.
    Xbox.com | Xbox 360 - Backward Compatibility FAQ
     
  7. Kris22

    Kris22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja po podpięciu konsolki (z hdd) do liva pobrałem jakąś aktualizację i od tamtej gry z 1 x'a chodzą :) (halo1,2)
     
Wczytywanie...

Poleć forum