1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

emulator xbox classic na FSD 3 nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez alexaa, Maj 8, 2013.

  1. alexaa

    alexaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam Slima 4 GB + dysk USB 500 GB Corona z RGH i najnowszym FSD 3 i mam problem , bo chciałem pograć sobie w gry z Xbox 1 i wrzuciłem gry na dysk USB do folderu - odpowiednia ścieżka etc. - znajduje mi w dashu grę w zakładce Xbox Classic , ale gdy ją uruchamiam czarny ekran przez chwilę i wywala mnie do dasha oryg. M$ i pisze żeby włożyć dysk wewnętrzny , żeby zagrać w gry XBOX 1. Inne gry na x'a 360 na FSD 3 działają normalnie z tego mojego dysku USB 500 GB.

    Co może być.Chyba nie trzeba wgrywać emulatora Xboxa 1 skoro jest zakładka xbox classic w FSD ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa

    tu masz wszystko opisane http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-instalacja-emulatora-xbox1-na-jtag-xbox-105665/ i trzeba wgrać emulator na dysk wewnętrzny konsoli
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zakladka to tylko zakladka. Potrzebujesz emulator dysk twardy z partycja dla emulatora, no i oczywiscie dysk wew konsoli. Odpowiadam bez dysku wew sie nie obejdzie

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bez fizycznego dysku w konsoli (HDD) nie da sie uruchomić emulatora.
    Tam jest założona partycja na której są pliki do uruchomienia softu z Xbox One
    4GB, to pamięć flash, żaden dysk twardy, a zakładka w FSD jest dla ludzi, którzy mają dysk wewnętrzny
    Kup jakikolwiek i po kłopocie
     
  6. diegoos

    diegoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra... Dysk wewnętrzny. Ale czy koniecznie musi to być oryginalny dysk xboxowy,czy tez dolozony? Dolozony znaczy zamontowany inny dysk,ja tez mam np. 500GB. Brakuje na nim partycji hddx. Zatem czy mozliwe jest uruchomienie emulatora na takiej konfiguracji? Czy trzeba jednak posiadac oryginalny dysk xbox. Jesli posiadanie oryginalnego dysku jest konieczne - tutaj przepraszam za pytanie,ale dzial jest dla swiezakow - jak mozna podmienic dysk,zeby przerobka rgh nadal dzialala? Zalezy mi na odpaleniu emulatora,tak ze z gory dziekuje za odpowiedzi.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Poszukaj sobie jest na forum temat. Jak wgrac partycje

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum