1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator xbox/x360 slim 4gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chmielo20, Styczeń 6, 2011.

  1. chmielo20

    chmielo20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Witam mam pytanie czy na xbox360 slim 4gb jest zainstalowany emulator( ten żeby działały gry z pierwszego xbox-a)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a niby gdzie ma byc zainstalowany??? emulator jest na dysku
     
  4. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a dam pytanko od siebie,czy jak kupi się dysk WD taki przerobiony na allegro to oni tam wgrywaja emulator?
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czytaj uważniej, on zadał pytanie CZY a nie GDZIE
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Już sam nie wiem co kto mówi...
    Czy jest zainstalowany emulator Xboxa1 na Slim4GB??
    No ale tak jak Kris mówi , to gdzie on ma być zainstalowany??
    Bo emulator instaluje się na dysku , a tego w Slimce4GB nie ma.
    Jeśli nie bedzie wgrany , to samemu też można taką operację przeprowadzić.
     
  7. chmielo20

    chmielo20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
  8. Yudixd

    Yudixd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrzanów
    odswierzajac temat da sie wgrac np ten emulator na pendrive?
     
Wczytywanie...

Poleć forum