1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

emulator xbox1 a dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tata, Marzec 13, 2012.

  1. Tata

    Tata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam slima z LT 3.0, dash 14699 i teraz chciałbym wgrać emulator xbox1.
    Z tego co wyczytałem to muszę zaktualizować dash.
    Aleee... z tego co dalej wyczytałem aktualizacja dash'a powyżej 14699 uniemożliwi mi zrobienie w przyszłości JTAG lub RGH.

    Ktoś mógłby mi pomóc jak mam zrobić instalacje emulatora xbox1 offline bez aktualizacji dash'a ?
    Oczywiście dysk w slimie mam 320 ale to nie jest oryginalny M$ tylko WD czy jak to tam było.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ahdianek

    ahdianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Internet
    nie jestem pewien ale ja posiadam slima z rgh i posiadam najnowszy dash. ale go aktualizowałem poprzez program . wcześniej miałem bodajże ten co ty
    pobierz plik deafult.xex daj na pendrive i włącz konsole z podpiętym pędrivem gdyby nie działało nagraj na cd,dvd ten pliczek
     
  4. Tata

    Tata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem jak to zrobić :)
    Rozchodzi się o to, że nie chce skopać sobie konsoli bo doczytałem info o nowym dash'u który uniemożliwia zrobienia rgh.
    Nie wiem czy za miesiąc czy dwa miesiące nie zdecyduje się na rgh dlatego chciał bym uniknąć takiego błędu.
    Może niech wypowiedzą się bardziej kompetentne osoby jak to jest z nowym dash'em i blokadą rgh ;]
    No i oczywiście ja wgrać offline emu xbox1 na mojego slima z LT 3.0 :)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mozesz wgrac offlne, lub podlaczyc siedo xboxlive i pbrac go przy uruchomieniu gry. Nic ci nie zablokuje

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. Tata

    Tata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ~akir a powiedz mi, czy to prawda, że nowy dash, tzn powyżej 14699 zablokuje możliwość zrobienia jtag ?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jtag, nigdy nie mogles nawet zrobic na swojej konsoli. Rgh noe zablokuje

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum