1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator xbox1 bład

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez manial, Październik 19, 2009.

  1. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    witam mam problem, gdy proboje zainstalowac emulator do gier od xa 1 wyskakuje mi blad E71 pisze tam Błąd oprogramowania skontaktuj sie z biorem obslugi czy cos takiego o co chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alfendi

    alfendi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podbijam temat, bo mam identyczny problem. Proszę o pomoc.
     
  4. piro24

    piro24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A da się zainstalować emulator (bez dysku hdd) na pamięć wewnętrzną która ma 521MB. Plik default.xex zajmuje przecież niecałe 4MB.
     
  5. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    do wgrania emulatora obowiazkowy jest dysk
     
  6. bodzio007

    bodzio007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podobno błąd występuje przy nagrywaniu na pen drive, rozwiązaniem jest nagranie plików instalacyjnych na płytkę CD.
     
  7. Kenior

    Kenior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lbn
    Hej ja mam pytanie wetnę się troszkę bo tematu nie mogę założyć



    Mam Xboxa360 Jaspar 2008-08-13

    Jaki w nim jest napęd jak zdjąłem przednią obudowę w napędzie są 2 żółte kabelki ?

    Czy jak konsola jest przerobiona na extreme 1.51 czy sam bez lutowania mogę ją przerobić do LT ?

    Czy wszystkie gry jakie mam muszę odnowa przerobić pod LT ?

    I czy pójdą mi gry z wave4 , będę mógł grać w BF:BC2 na XBOXLIVE ?
     
  8. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    może macie już emulator?
     
Wczytywanie...

Poleć forum