1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulator xbox1 - partycja na dysku .

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Bandzioch, Czerwiec 22, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    SIema kupilem nie dawno dysk 120gb z partycja ktora niby daje mozliwosc grania w gry z xbox 1 , jak to dzila , podobneg tematu nie znalazlem , czy gre musze jakos przerabiac ?

    Bo jest kilka tytulow z poprzedniej generacji konsol ps2/xbox np. Fifa street 2 w ktora dosyc duzo sie nagralm na ps2 i chcialbym tez sobie pograc no moim xboxie .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Witam dorzucam się do pytania bo obecnie ściągłem GTA SA i nie wim czy nagrać na płycie DVD czy jakoś idzie zgrać na dysk ??
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    musisz nagrać na takiej samej płycie jak normalne gry czyli dvd +r dl.
     
  5. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Już raz straciłem DVD dl nagrałem GTA SA i wyskakuje żeby ponownie pobrać grę.
     
  6. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Sorki ale podłaczę się do tego tematu ponieważ nie chcę robić nowego. Czy gdy chcę pograć w takie np Gta SA to muszę mieć przerobionego xboxa 360?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak w pirata to tak jak w oryginal to nie. to chyba logiczne
     
  8. akira_yuki_san

    akira_yuki_san Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zeby zadzialaly gry z Xboxa1 trzeba najpierw je spatchowac jakims programem. Kiedys nagrywalem GTA:San Andreas i wiem, ze dziala niestety nie pamietam co to za program.
     
  9. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dobry temat. Jak się ma przeróbkę 1.6 to nie trzeba wgrywać stealth patchy? Bo przecież 1.6 czyta gry bez stealth patchy. Proszę o info :)
     
  11. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    najlepiej to kupic sobie orginalna gre z xbox 1 i emulator sam sie wgra po jej uruchomieniu przeciez te gry nie sa takie drogie :D
     
  12. Mijagiwrc

    Mijagiwrc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja kupiłem oryginała Grasa i wyskakuje mi komunikat pobierz ponownie grę a emulator wgrałem na x360 co jest nie tak
     
  13. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to sciagnij z xbox live nowy emulator ;)
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    rtv2500 - sorry ze odkopuje temat ale skąd masz takie info ze 1.6 czyta gry bez stelach patchy :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum