1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

emulator

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Guanabana, Luty 10, 2011.

  1. Guanabana

    Guanabana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam przerobioną konsolę (lt+) i chciałbym sobie popykać w jakieś gry z pierwszego xboxa (m.in. GTA SA). Znalazłem kilka linków do emulatorów na jakichś forach, ale one były mniej więcej z 2007 roku i wątpie by były one aktualne. Mógłby mi ktoś podesłać sprawdzony emulator, który działa na lt+ i napisać krótko jak to to do konsoli wgrać?

    Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.

    P.S.
    Napisałbym to w odpowiednim dziale, ale dopiero co konto załozyłem i musze tutaj pisać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Emulator jest wbudowany w dashboard. Nic nie musisz robic.
     
  4. Guanabana

    Guanabana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro tak to coś jest z moją konsolą, bo nagrałem grę (ww. GTA SA) i gdy włożyłem płyte to jej nie odczytało (konsola troche pomieliła i z powrotem wyświetlił sie napis "otwórz napęd"). Gry juz nie pierwszy raz nagrywam, wiec watpie zebym gdzies zrobił błąd. Czy te gry uruchamia sie jakos inaczej? Proszę o pomoc i pozdrawiam.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. Guanabana

    Guanabana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oho, ja tu myślałem, że jestem cwaniak, a tu widze masa roboty przy tym. No dobra, pobawie sie troche, a może się uda. Wielkie dzięki za pomoc!
     
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Musisz mieć dysk w konsoli i emu nagrać na CD lub pena. Uruchamiasz konsole i aktualizujesz.
     
  8. Guanabana

    Guanabana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nadal nie mogę grać. Pobrałem plik, który jest już niby przygotowany pod xbox 360. Sprawdziłem programem XDVDMulleterBeta 0.5 i to co miało być zaznaczone, żeby działało było zaznaczone (czyli wszystko powinno banglać). Nagrałem i dalej to samo (jedynie napis otwórz napęd). Kolega wyżej napisał, że już powinienem mieć wgrany emulator i to raczej prawda, bo gdy nagrałem emulator na płyte to tez nic nie wykazało, wiec pewnie jest wgrany. Wiec gdzie może tkwić problem? Proszę o pomoc....
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Podlacz sie pod XBL i sprobuj uruchomic gre.
     
  10. Guanabana

    Guanabana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To już będzie ostateczność, bo skoro jest przerobiona to bana mogę załapac. Może masz jeszcze jakis inny pomysl?
     
  11. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Grę to na jakiej płytce nagrywasz? Zwykła DVD 4.7 GB? Nawet gra z pierwszego xa musi być wypalona na DVD+R DL inaczej nie pójdzie.
     
  12. BratMichała

    BratMichała Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wszyscy zdolni ..... Kolego bez piwka nie pomagam :) żartuje ... NA LT + 1.0 NIE DZIAŁAJĄ GRY ZE STAREGO XBOXA !!! MUSISZ MIEĆ LT + 1.1, a jak masz lt+ 1.1 to nie wiem :__
     
  13. Guanabana

    Guanabana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem Ci szczerze, że nie wiem tego dokładnie... Można to jakoś sprawdzić? Konsole przerabiałem jakieś 3 tygodnie temu i facet powiedział, że wgrał najnowsze oprogramowanie.... A jakbym miał 1.0 to co powinienem zrobić, żeby mieć 1.1, znowu do salonu gnać?
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie nie, otworz naped to wina plyty/lasera. Jakby byla nawet LT+ 1.0 to gra bylaby normalnie widoczna ale nie odpalala.
     
Wczytywanie...

Poleć forum