1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

emulatorator xbox1 a dysk

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rybik1986, Sierpień 15, 2010.

  1. rybik1986

    rybik1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam w zwiazku z tym ze chcialbym pograc w gry z xbox1 postanowilem ze kupie dysk 20gb , ale nie jestem pewny . Jezeli kupie orginalny dysk to czy emulator bedzie odrazu wgrany na niego, czy bede musial sam to zrobic . Jesli sam to w jaki sposob mozna to zrobic offline ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Emulator możesz pobrać z XBL
    Bądź ze strony Microsoftu i wgrać go bezpośrednio na dysk
     
  4. rybik1986

    rybik1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli emulatora nie bedzie odrazu na dysku:(. Pytalem o sposob wgrania go offline to chyba trzeba miec jeszcze jakis kabel specjalny do dysku czy jakos tak bo chyab dysku nie mozna bezposrednio do kompa bez tego podlaczyc
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Możesz kupić transfer kit, bądź otworzyć obudowe i podłączyć przez SATA. W obudowie jest zwykły dysk, jak w PC
     
  6. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. rybik1986

    rybik1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli jesli mam najnowszego dasha i wrzuce dysk to po wrzuceniu tej aktualizaji zaisnatluje mi sie cos (bo czytalem ze nie mozna wrzucac starszych an nowsza??) i bed emogl odrazu smigac???
     
  8. rybik1986

    rybik1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam posiadlem juz dysk emulator wgralem online i jak wkaldam gry z xbox jeden pojawia sie cos takiego (ta gra na strasza konsole xbox nie jest obslugiwana na konsoli 360. Dostępna moze byc aktualizacja gry . Aby uzyskac wiecej informacji odwiedz strine www.xbox.... . Odwiedzam strone i nic tam nie moge znalesc jesli ktos wie o co chodzi prosze o pomoc...
     
Wczytywanie...

Poleć forum