1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulatory na XBOX360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez anonim1133, Wrzesień 1, 2010.

  1. anonim1133

    anonim1133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam panów! Jeżeli chodzi o xboxa to w zasadzie umiem włożyć grę i grać ;D Także jeżeli można prosić o wytłumaczenie po koleji ;D

    Otóż chciał bym pograć sobie na xboxie w gierki z GBA albo SNES, są jakieś emulatory w sieci niby ale. Czy ktoś mógł by polecić jakieś pewne emulatory i opisać jak zainstalować/używać?
    Z góry dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebol12

    sebol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    Jak nie masz przeróbki JTag to nie pograsz w emulatory.
     
  4. anonim1133

    anonim1133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Da się sprawdzić czy mam tą przeróbkę co trzeba? :p
     
  5. sebol12

    sebol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    Musisz mieć inny dashboard niż w zwykłych konsolach.
     
  6. anonim1133

    anonim1133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to nie sympatycznie, dalej będę się męczył na telefonie;p Ja mam jakiś najnowszy dashboard - tak mój brat mówi ;p

    No dobra, dzięki za odpowiedzi ;-)
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Musisz mies schipowana konsole JTAgiem + oprogramowanie - wtedy mozesz wszystko.
     
  8. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po pierwsze. Dasz nie może być wyższy niż 7363 czy jakoś tak. Po drugie. data produkcji konsoli nie może być większa niż(chyba wakacji tamtego roku)
     
  9. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Poprawka dash nie może być wyższy od 7371
     
  10. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    kosz, kolega mówi że ma nxe a wszystko jest opisane na forum jak coś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum