1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Emulowanie gier z xbox 1 na xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cinek_zlo, Styczeń 22, 2010.

  1. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Mam problem jak mam emulować grę na xboxa 1 np GTA Vice city na Xbox 360. Nie jestem podłączony do XBOXLIVE więc nie mogę pobrać emulatora. Jest jakiś inny sposób.

    PS Mam dysk a konsola to Arcade
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Musisz poszukać na tym forum emulatora nagrać go na płytę wsadzić do xboxa i grać
    Jak pomogłem daj dziękuje :)
     
  4. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Dzięki dam ci dziękuje ale mam jeszcze jedno pytanie czy można to nagrać na zwykłe dvd czy trzeba DVD Double Layer. I czy jak włoże to do konsoli to mi się ten emulator zainstaluje na konsoli czy będe musiał ciągle wkładać płytę jak będe chciał grać
     
  5. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Emulator nagrywasz na zwykłą DVD i wkładasz tylko raz
     
  6. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    WARN UP, google lub szukaj a nie.. to nie miejsce dla leniuchów
     
  7. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Bo? Właśnie ten dział jest po to, żeby każdy mógł zadać swoje pytanie - dla ciebie może jest ono banalne, ale dla kogoś ważne więc swoje głupkowate uwagi zachowaj dla siebie... Tutaj odpowiadają ludzie, którzy znają się na rzeczy, jak nie wiesz, to nie odpowiadaj i tyle, a nie będziesz się zasłaniał googlami... I co ci do tego, czy ktoś szukał odpowiedzi na google? Jeżeli nawet tam nie zajrzał, to nikt mu nie zabroni stworzyć tematu i dać się wypowiedzieć osobie, która na ten temat ma coś do powiedzenia. Więc jeśli nie wiesz, to nie pisz standardowej głupkowatej odpowiedzi typu "poszukaj na google.pl" bo to staje się z czasem żałosne. I kto to jest leniem...
     
  8. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Przepraszam jestem nowy i nie za bardzo znam się na rzeczy.
    a już znalazłem napisalem xbox 1 za spacją i mi się to nie pokazało, przepraszam.
    następnym razem będe szukał jak będe zakładał temat słowo z spacją i bez.
    PRZEPRASZAM!!!
     
  9. sosik1

    sosik1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    CD styknie. ;)
     
  10. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    No CD styknie ale ja nagrywałem na DVD i tak z odruchu napisałem .
     
  11. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dvd wystarczy , pamiętaj że nie wszystkie gry chodzą na 360 z pierwszego xboxa
     
  12. Skrzynek

    Skrzynek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i pamietaj ze gry na xa maja byc nagrane na DVD DL zeby dzialaly ...
     
  13. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
  14. sosik1

    sosik1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zawiercie
    Zaraz... Na X1 też mają być nagrane na DVD-DL? No że na X360 to wiadomo, ale żeby na pierwszego "iksa" też?
     
Wczytywanie...

Poleć forum