1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Enslaved -comba ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez vilin, Grudzień 5, 2010.

  1. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Hej czy są jakieś comba w tej grze ,że np robie dwa razy x itp ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
  4. DeeJay3k

    DeeJay3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tam bodajże są może z 5 combo z tego co pamiętam, a ten czerwony okrąg to jest plasma ammo, czyli naboje do laski Monkeya, jest jeszcze stun ammo służy do paraliżowania wrogów, wszystko to(stun ammo i plasma ammo) zdobędziesz w trakcie przechodzenia kolejnych misji, będziesz znajdował porozrzucane po całym świecie niebieskie i pomarańczowe kołka i to właśnie będzie ta amunicja, aha, jeszcze jedno chyba nie w każdym etapie jest dostępna amunicja. Bo w sumie nie wiem czy o to Ci chodziło, bo tam jest jeszcze pokazany focus attack, musisz go kupić w menu ulepszeń i wteby na raz naciskasz Y+B
     
  5. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    No właśnie problem ,że nie mam wystarczająco ilości pkt ,żeby zakupić focusa.
    a tak to cięzko będzie ich pokonać ;/
     
  6. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    jeśli dobrze pamiętam, to możesz powtórzyć jakiś poziom, żeby nazbierać pkt i wtedy kupić ten upgrade.
     
  7. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    właśnie teraz to robie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum