1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Episodes from Liberty City - a Ixtreme

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez MTTy2k, Październik 29, 2009.

  1. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Mam taki problem, konsole przerabiałem dosyć dawno, od jakiś pół roku nie zmieniałem firmware, nie nagrywałem gier, bo zająłem się przechodzeniem tego co mam. Teraz pojawiły się świetne tytuły (Forza 3, dodatek do GTA IV, wkrótce Modern Warfare 2 i Assassin's Creed 2) i mam zamiar kupić kilka czystych verbatimów. Wersje Ixtreme w konsoli mam 1.5, na święta i tak będę robić uaktualnienie, ale chcę zapytać czy teraz będę mógł pograć w nowy dodatek? Trochę poczytałem o jakiś zabezpieczeniach itp i że większość nowych gier nie obsługuje starych wersji Ixtreme, ale pewny nie jestem bo nie jestem w temacie od kilku miesięcy, mógłby ktoś odpowiedzieć?;)

    btw. szykuje sie jakieś nowe Ixtreme? czy 1.6 jest teraz najnowsze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pozostaje ci patch na wave 2. reszte znajdziesz na forum
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Nie,nie obsluzy.IE 1.51/1.6 wymagany
     
  5. adeek

    adeek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem tak, mam iXtreme 1.5. Tekkena i nowy dodatek do GTA przerobilem tylko w ppf o matic. Dziala wszystko bo sprawdzalem i gralem.
     
  6. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    A jeśli chodzi o iXtreme'a to się wstrzymaj jeszcze troszkę (tydzień/max 2)* bo wychodzi nowy iXtreme 1.61, co w sposób niezależny będzie też połączone z premierą nowego ABGXa obsługującego Wave 4! Szkoda wydawać 2 razy pieniądze! Poza tym 1.6 jest męczące bo trzeba używać płytki z Activate.iso, a w 1.61 zostanie to już zniesione!

    Pozdrawiam
    A.

    ____
    *do świąt Bożego Narodzenia na pewno będzie nowy, a czy do Wszystkich Świętych? Obawiam się że nie.

    EDIT:
    Chyba to będzie jeszcze szybciej;) 1.61 już jest w Samsungu! W ciągu kilku dni powinien zawitać na LiteOn'a i BenQ'a
     
  7. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli okres który przespałem, automatycznie nadrobi się z nowym firmware? w 1.61 nie będzie żadnego przerabiania gier programami, tylko sprawdzam abgx'em, nagrywam i śmiało mogę grać, na live też?
     
Wczytywanie...

Poleć forum