1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Episodes From Liberty City pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez memeczyslaw, Kwiecień 6, 2011.

  1. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam mam pytanie czy w grze Episodes From Liberty City podczas misji występują checkpointy? w gta 4 ich brak bardzo mnie denerwował i skonczylem grać w tą gre miejwięcej w połowie dostawałem szału kiedy miałem problem z jakas misją i musialem ją pokonywać w kółko od poczatku ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Brak Checkpoint'ow
     
  4. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
  5. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    lipa ;/ slyszalem jednak, że wystepują punkty kontrolne podczas gry to jak wkoncu jest?
     
  6. dom inik

    dom inik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
    są nie słuchaj tych u góry tak więc misje sie robi znacznie lepiej niz w podstawce
     
  7. pat792

    pat792 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Potwierdzam słowa poprzednika. Są checkpointy, tylko pamiętaj iż wracasz do misji z tym samym ekwipunkiem co np. po powrocie ze szpitala.
     
  8. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Co to za farmazony ? Są checkpointy,ale nie tak często jak w MW2 :p
    I baaardzo pomagają :)
     
  9. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to duzy plus, szlag mnie trafiał kiedy bylem przy końcu misji w gta 4 ginąłem i zaczynalem wszystko od początku wkoncu wkurzylem sie i przestałem w to grać teraz biore sie za dodatki dzieki za pomoc ;)
     
  10. Kagekun

    Kagekun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mimo wielu plusów, wg mnie GTA 4 jest lepsze niż te dodatki. Nico jest o wiele ciekawszą postacią
     
  11. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ja tam polecam cheaty bo zrobienie 100% bez tych wszystkich rzeczy to istna mordęga ^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum