1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

era

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cichy1972, Kwiecień 1, 2010.

  1. cichy1972

    cichy1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LUBIN
    witam wszystkich i mam pytanko jak moge podlaczyc modem z ery do xboxa ??za kazdym razem pokazuje mi jakies bledy ? co robic:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    modem pod USB ??

    Jeżeli tak to potrzebujesz RUTER ale wątpię w komfortowe granie,DUŻY PING
     
  4. cichy1972

    cichy1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LUBIN
    nie mam zamiaru grac na live bo jest przerobiony chodzi mi tylko zebym mogl ogladasc filmy a konkretniej czy jest taka mozliwosc zeby na xsie ogladac kilka filmow nagrane na jednej plycie:)
     
  5. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Tylko ze kodeki jak slyszalem trzeba pobierac za kazdym razem...
     
  6. cichy1972

    cichy1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LUBIN
    czyli wielka lipa i nic sie nie da zrobic???????????????????
     
  7. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    to źle słyszałeś, kodek jest ściągany do pamięci cache (pobierałem z 5 miesięcy temu i do dziś mam kodeki )

    jeżeli podłączysz przerobioną konsole do sieci możesz liczyć na bana ,albo przynajmniej zostaniesz "oflagowany", co może skutkować utratą gwarancji.
     
  8. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    No niestety. Ponoć za każdym razem trzeba się podłączyć z filmem do XBL. Chociaż ja jak kiedyś pobrałem te kodeki to mam je po dziś dzień i filmy chodzą (bez neta ) :)
     
  9. cichy1972

    cichy1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LUBIN
    adam a jak je sciagnales i skad ,bylbym wdzieczny za odpowiedz:)
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Można ściągnąć tylko z xbl. I wszyscy macie racje bo na jednej konsoli trzeba się zawsze podlaczac, a na innej nie. Nie ma reguły.
     
  11. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Dawno temu jak bana nie miałem to z xbl i na dysku zostały. Innej metody nie ma. Jak masz zrobionego flasha i podłączysz neta to prawie na pewno Cię oflagują - nie wiem co z ixtreme lt.:shisha
     
  12. cichy1972

    cichy1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LUBIN
    no dobra a jak mam podlaczyc z ery blue connect bo caly czas mi wyskakuja jakies bledy ,ze problemy z siecia??:(
     

Poleć forum