1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Err 66

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jazz1972, Grudzień 2, 2012.

  1. Jazz1972

    Jazz1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    dawno nie odpalałem mojego X. Dzisiaj dostałem Fifa 2012 żebym się z nudów na zwolnieniu lekarskim nie zawinął na tamten świat ale niestety nie mogę w nią pograć na swojej konsoli. Pojawia się komunikat że niezbędna jest aktualizacja a w czasie aktualizacji wyskakuje error 66. Zdaje sobie sprawę że pewnie na forum jest rozwiązanie problemu ale jestem totalnym laikiem i ciężko mi będzie poskładać do kupy wszystkie niezbędne informację. Pls czy może mi ktoś z Was pomóc na zasadzie co mam zrobić krok po kroku, skąd pobrać niezbędny soft itp.

    Dziękuje i Pozdrawiam
    Jacek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Err 66

    Masz wieniony napęd, stąd ten błąd. Musisz wymienić na taki jaki był fabrycznie.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Jazz1972

    Jazz1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    auć... nie wiem jaki był fabryczny. Czy inaczej nie da się tego obejść? Może jakiś upgrade?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie da sie obejsc jaka masz date produkcji konsoli??
     
  6. Jazz1972

    Jazz1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mogę to sprawdzić?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na nalepce jest z tyłu
     
  8. Jazz1972

    Jazz1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znalazłem z tyłu datę 2006-09
     
  9. Huntexx

    Huntexx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Err 66

    No to tak czy siak dlugo bys na tej konsoli nie pogral :> Predzej czy pozniej by ci padla

    Tapniete z Galaxy Mini 2 :)
     
  10. Jazz1972

    Jazz1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem że młoda nie jest ale jeszcze żywa. Rozumiem już że muszę wymienić napęd. Na jaki mam go wymienić i jaka jest cena takiego napędu z wymianą (oczywiście orientacyjnie). Mam druga konsolę czarną, z HDMI i WIFI ale chwilowo nie mam do niej dostępu a zależy mi żeby sobie pograć. Mogę ponieść koszty (zawsze będzie konsolka na działkę) ale bez przesady.
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Err 66

    Skoro 2006r to niekoniecznie trzeba wymienić. Masz samsunga napewno, wiec wystarczy wgrać ofw (zapewne ms25), zrobić update dasha i przerobić ponownie.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. Jazz1972

    Jazz1972 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie chce jej już przerabiać. Gram mało i głownie na oryginałach.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Err 66

    Lecz i tak musisz dac osbie co przerabia.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     

Poleć forum