1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Error E64

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DamiannPL, Marzec 15, 2010.

  1. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Witam dzis gdy przerabialem mojego klocka nagle naped pod dosflasherem przestal odpowiadac a blad na Xklocku to E64 i jedna migajaca czerwona lapka jest na to fix prosze bo juz poprostu siedze i plakac mi sie chce....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    brak fw w napedzie. bez napedu napewno konsola dziala. Jaki masz naped? masz klucz?
     
  4. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Naped LT 74850C tak klucz mam i wszytskie pliki z JF, konsola dziala normalnie tylko naped nie odpowiada a po wlaczeniu kosoli jedna czewona lampka i blad E64 w Dosflahu widzi naped ale go nie rozpoznaje Ukown name
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    no i super - wyczysc naped komenda: dosflash liteon e port. wylacz i wlacz konsole a potem wgraj fw i tyle. i ma naped widziec jako nieznany ;)
     
  6. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Dzikie wielkie DZIALA:D:D:D:D:D
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Traider
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    101
  2. krzysiupoc
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    327
  3. jochny62
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    526
  4. Famous
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    277
  5. seba836
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    322

Poleć forum