1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Error Jungleflasher xbox 360 slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez boskizigolo, Październik 31, 2011.

  1. boskizigolo

    boskizigolo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dziś próbowałem sflashowac napęd na lt 2,0 w xbox 360 slim który był przerabiany już raz przez fachowców. Wyskakuje error po kliknięciu slim-unlock. Wysyłam screeny loga jungleflashera. Pozdrawiam i o co tu kurna chodzi ....
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boskizigolo

    boskizigolo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sata usb, lub pmt do mpx

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zrob najpierw upgrade dasha do 13599 lub 13604 jesli masz nizszy dash. w kazdym razie czeka Cie albo wiercenie albo ciecie sciezek w zaleznosci na jakiej kosci jest naped, chyba ze wczesniej bylo to robione.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  6. boskizigolo

    boskizigolo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no jak się wku***al ten typek co mi przerabiał to otwierał napęd czyli coś tam robił i dopiero odpaliło więc chyba nie muszę już tego samego?
     
Wczytywanie...

Poleć forum