1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Error przy nagrywaniu BC2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dpk, Marzec 9, 2010.

  1. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem Bad Company 2. Paczuje przez abgx 360. Wszystko poszło bez problemu. Odpalam imgburn, wkładam płytkę i nagrywam. Zaraz na początku pojawia się ten problem "BurnThread Runtime Exception! - Message: EInvalidOp". Już 2 płyty straciłem przez ten błąd, a nie wiem jaka jest przyczyna.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odświeżam.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Odświeża się co 24h. Nagraj przez clonecd .
     
  5. szajba19

    szajba19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ZG
    Na jakich plytach nagrywasz?Bierzesz Verbatim i na prędkość 2.4x i powinno być cacy;)
     
  6. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam na verbatimach przy prędkości 4x. Ale myślę, że przyczyną może być to, że ostatnio zaraz przy włączeniu muli mi komp. Ale to przechodzi.
     
  7. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Możliwe że masz zasypany system. Powyłączaj zbędne procesy np gg menedżery pobierań itp zrestartuj kompa już bez autoruna tych aplikacji włącz tylko imgburna i spróbuj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum