1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ES 5 Skyrim - POMOCY

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Bartek Hałdaś, Listopad 19, 2011.

  1. Bartek Hałdaś

    Bartek Hałdaś Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam ES 5 Skyrim wersja PL od DOG29

    Dash mojej konsolki to 2.0.1359990 i przerobiona została niedawno także fifa 12 mi działa.
    Gra Skyrim nie działa mi i nie wiem czy to wina złego wypalania czy mojej konsoli. Nagrałem ją pierwszym razem w imgburn overburning, a drugim razem "skróciłem obraz" wszystko na płytach verbatim. W obu przypadkach po nagraniu nie było żadnych błędów tylko pisało że proces zakonczony powodzeniem. Wkładam płyty do xboxa,a tam pisze "zagraj w gre" włączam gre nagle pojawawia się czarny obraz i po 5 sekundach włącza sie glowne menu xbox360. Możecie powiedzieć co robie źle albo moze to wina mojej konsolki? Prosze o odpowiedź!
    z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Człeku zrozum że dział Gry jak i jego poddziały (Achievementy i Pomoc) to nie jest miejsce dla przeróbek i nagrywania gier ! Przenoszę.
     
  4. Bartek Hałdaś

    Bartek Hałdaś Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, pierwszy raz na forum. Ale czy mógłby ktoś pomóc? :)
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  6. Bartek Hałdaś

    Bartek Hałdaś Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No a fifa 12 by mi działała? Konsolke przerabiałem nie dawno...
     
  7. AdiS

    AdiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Fifa działa na LT 1.9/1.91
    Więc twoja konsola nie obsługuje XDG3, wgraj LT+ 2.0
     
  8. Bartek Hałdaś

    Bartek Hałdaś Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ale przerabiałem ją w sierpniu a kiedy to lt+ 2.0 weszło ?
     
  9. AdiS

    AdiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Nie znam dokładnej daty, ale taki problem występuje jak nie masz LT+ 2.0
    Sam tak miałem
     
  10. Bartek Hałdaś

    Bartek Hałdaś Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A możesz mi podesłać jakis tutorial jak przerobić, bo szkoda mi co 2 miesiace jezdzic do goscia i wydawac 5 dych... :/
     
  11. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    W październiku, czy tam pod koniec września.
    Wszystko znajdziesz na forum Artykuły->Firmware napędów.
     
  12. AdiS

    AdiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Hm, a masz wyciągnięty klucz z napędu??
    Jak nie, to czy dysponujesz urządzeniem typu USB PROBE??
     
  13. Bartek Hałdaś

    Bartek Hałdaś Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki. A byłem pewien że mam najnowsza przeróbke :D
    Więc jesteście w stanie mi pomóc dobrze przerobić tą konsole ? :)
    najłatwiej by mi było tutorial przeczytać i mieć bierzący kontakt gg z jakimś pomocnikiem, dacie rady?
     
  14. Bartek Hałdaś

    Bartek Hałdaś Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety klucza nie znam ale mój napęd to lite on. A takowego urządzenia nie posiadam... :/
     
  15. AdiS

    AdiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Przykro mi, ale bez klucza napędu nic nie zrobisz...
    Pozostaje Ci kupno USB PROBE lub wysyłka do gościa...
     
  16. AdiS

    AdiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Radziłbym z tym urządzeniem, chyba że chcesz ryzykować, to wtedy twój wybór...
     
  17. Bartek Hałdaś

    Bartek Hałdaś Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Troche boje sie przy konsoli grzebac wiec chyba lepiej bedzie wydac to 50 zl na przerobienie u goscia niz na ten sprzecik...
     
  18. AdiS

    AdiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Sprzęcik dobry, wszystko ładnie opisane co robić... Ale jak się nie czujesz na siłach...
     
  19. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Powiedz gościowi, u którego przerabiasz, żeby ci dał klucz napędu. Mając go wgranie LT to bułka z masłem.
     
  20. Bartek Hałdaś

    Bartek Hałdaś Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie tak zrobie :) ostatni raz u niego przerobie i zapytam sie o moj klucz napedu. W sumei to serwis konsol takze moze mi podpowie co i jak :)

    Dzięki wielkie mili państwo za pomoc. Temat do zamknięcia :)
     
  21. keppel123

    keppel123 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lt 2.0 wyszlo gdzies jesienią na wakacjach jeszcze nie bylo :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum