1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Euro a Hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez FokuSmok., Luty 1, 2010.

  1. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Witam zakupiłem nowy telewizor sony bravia 32" (najnowszy model ) i mam takie pytanie czy jest duza roznica gdy gram przez euro a hdmi .
    Chodzi mi o jakośc obrazu .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Według mnie jest i to spora.
     
  4. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    euro to sygnal analogowy czyli bez rozdzielczosci przez co na jednym tv moze byc lepszy obraz a na drugim gorszy. Na hdmi jest sygnal cyfrowy. Mozna ustawic rozdzielosc odpowiednia do tv przez co jakosc bedzie lepsza.
     
  5. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    nawet nie próbuj przez Euro, tylko Hdmi jeżeli zależy tobie na jakości obrazu
     
  6. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Aha dzieki ;p
    Czyli muszę zakupić kabel hdmi .
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Kup i połącz a zobaczysz różnicę nie będziesz żałował wydanej kasy na kabel HDMI.
     
  8. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zdecydowanie tak - musisz kupić... :)... jest spora różnica między tymi dwoma kablami - ale to już napisali koledzy wyżej :)
     
  9. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    W samym menu konsoli widać różnice,a w grach to dopiero,niedawno podłączyłem hdmi do konsoli i zagrałem w PGR 4,grafika gdy grałem na euro wyglądała przeciętnie,a teraz wygląda bardzo fajnie.:)
     
  10. ryba_tychy

    ryba_tychy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Mój tata kupił dzisiaj kabel HDMI i od razu podłączyłem go xboxa i telewizora Panasonic Viera 42' i ustawiłem obraz na konsoli na 1080p i jak zobaczyłem to to mnie zmiażdżyło, jest po prostu tak ********* ostrości i głębia obrazu że no nie da się opisać. Jak masz okazje grać w HDMI to się nie zastanawiaj i olej Euro , HDMI rocks!!!!!
     
  11. Kamil_Tarnow

    Kamil_Tarnow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Jrk

    Jrk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    warszawa
    Weź ten do monitora.
     
  13. merchants

    merchants Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Ja mam problem z component a HDMI a co dopiero euro scart i sprzedaje konsole z tego powodu że niema wyjścia HDMI bo to ja dyskwalifikuje :)
     
  14. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Zobaczysz piękną grafikę , rzeczywistą :p
     
  15. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
  16. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    merchants - no bez jaj :p sprzedajesz konsole tylko dlatego ze nie ma hdmi ?? LOL. Dobry kabel component a jeszcze lepiej pożądny kabel VGA i nie bedzesz widział różnicy między hdmi component albo vga:)
     
  17. Haski

    Haski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Września
    ja swoją konsole sprzedałem właśnie z tego samego powodu :D a teraz ciesze się wysoką rozdzielczościa . i powiem szczerze że w życiu bym się nie zamienił na konsole bez HDMI.....za żadne pieniądze!
     
  18. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Malutki problem polega na tym ze konsole bez hdmi tez wyświetlają obraz w hd :p a różnicy nie ma żadnej w obrazie :p
     
  19. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Ta tylko że bez kabla hd zauważysz różnice:D
     
  20. Haski

    Haski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Września
    jak mogą wyświetlać obraz w hd nie mając takiego wyjścia?!?! to by było troszke nie logiczne....... może konsole mają taką możliwość ale nie są w stanie bez wyjścia Na chłopski rozum oczywiście :)
     
  21. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Chodziło mu chyba oto,że konsola wysyła sygnał HD,ale on się zatraca na zwykłym analogowym kablu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum