1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

expansion pack - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kd2001, Luty 21, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kd2001

    kd2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nie znalazlem podobnego watku jesli jest - przepraszam. Problem polega na tym ze dzis nagralem mafie i po wlozeniu i nacisnoeciu a wyswietla sie cos o instalacji expansion pack . I teraz pytanie czu ten pack moze usunac przerobke zbamowac lub odmpwic posluszenstwa konsoli, czy moge spokojnie instalowac? Aha moja konsola:
    Xbox 360 elite fat + lt 3.0 lub 2.0 nie pamietam ale doslownie wcOraj z przerpnki a bylo wgrywane najnowsze (sorka za niewiedze,naprawde). Pozdrawiam mocno i z gory dzieki za pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    to instalacja gry, nie żadna aktualizacja dasha. nic nie usunie.
     
  4. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
  5. kd2001

    kd2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurcze ale bylem pewny ze sciagam mafie a nie dodatki... zreszta 7,5 gb dodatki? Jak teraz zagrac w maffie bez dodatkow skoro po instalacji resetuje sie i dalej jest o tym zeby zainstalowac?
     
  6. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Mafia to powinna chodzic bez problemow.Mozesz wejsc w dysk, gry i usun wszystkie pliki zwiazane z mafia mozesz tez wyczyscic pamiec podreczna.A jak delej bedzie problem to zrob to wszystko jeszcze raz i zagraj z plyty jezeli jest prawidlowo wypalona musi dzialac.
     
  7. kd2001

    kd2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moglbys krok po kroku bo jestem zielony... gdzie to usuwac na x'ie czy na pc i w ktorym miejscu?
     
  8. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Oczywiscie chodzi o konsole na PC nie gralem.Wiec tak: USTAWIENIA SYSTEMU - PAMIEC - DYSK TWARDY - GRY...powinienes zobaczyc folder mafia wejdz w niego i usun wszystko.A wyczyszczenie pamieci podrecznej:USTAWIENIA SYSTEMU - PAMIEC - DYSK TWARDY - NACISKASZ Y I MASZ PARE OPCJI WEJDZ NA WYCZYSC PAMIEC PODRECZNA ZATWIERDZ IWSZYSTKO I OK.
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To są same dodatki, bez podstawowej wersji gry.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum