1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Explorer w xboxie

Temat na forum 'Aplikacje' rozpoczęty przez RafanoCK, Kwiecień 24, 2013.

  1. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Witam. Mam taki problem, że gdy korzystam z explorera i wchodze na fejsa to nie mogę wysłać wiadomosci. Jeśli coś napisze to się nie wyślą tylko jest napis z boku spróbuj ponownie. A mam takie pytanie czy nie było czasami aplikacji fejsa tak jak jest yt?. Z góry dziękuję za każda udzielona pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aaarczi97

    aaarczi97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wielkopolska
    spróbuj pobrać jeszcze raz explorera
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    @up no właśnie nie mogę znaleźć tego fejsa. Nie wiem czemu.
     
  6. Justyna98

    Justyna98 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    194
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ja trochę inaczej aby nie zakładać nowego tematu.
    Wrzucam IE na kosole w postaci GOD lub XEX (tak mam RGH :)) i przy uruchamianu daje mi komunikat że trzeba pobrać aktualizację. Mam 16203 z avatarami i DL 3.07. Może to się po prostu nie da uruchomić i dać sobie spokój?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokladnie tak jest

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum