1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F.e.a.r 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Misiuk, Luty 28, 2009.

  1. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Witam, nagrałem grę w IMGBurn. Było już 100% więc postanowiłem kliknąć wyłączenie. cd-rom nie chciał dać płytki, reset kompa i wyciągnąłem. Ale teraz patrze gra nie działa ; o Wtf? Źle nagrałem? Musze dawać verify w img?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzysiekeM

    KrzysiekeM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    Stary, to było mega ambitne... pierwszy raz nagrywasz płytke?? to że pokazuje 100% to nie znaczy że program zamknoł już sesje i płyte... Trzeba było czekać aż płytka sama wyjdzie...
     
  4. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    Jak jest 100% to na dole jest jeszcze skanowaine, ktore tez musi dojsc do 100%... inteligencja.
     
  5. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    30 min by sie skanowalo..?
     
  6. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Tak. W tym czasie masz weryfikacje. Uzywaj Clone CD on nie weryfikuje-sprawdza płyt.
     
  7. neMeSIz

    neMeSIz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    omg imgburn tez nie sprawdza jezeli nie zaznaczysz verify ... tak btw jezeli juz plyta byla nagrana i zaczelo sprawdzac ... to gra byla juz nagrana i sprawdzanei raczej jej niepopsuje ... zal ... co najwyzej byly zapisywane obszary leadin i leadout ... ktore sa potrzebe ... a tak pozatym wez poczytaj jak nagrywac plyty imgburnem ...
     
  8. Danke

    Danke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    XBOX 360 World
    Haha ładny odpał autora tematu... Na przyszłość czekaj,aż do końca zweryfikuje płyte.
     
  9. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Weź wypierdalaj, za przeproszeniem, z tego forum. Masz zamiar na wszystkich tak zajechywać? Hah.

    Jedynie jedna osoba mi tu pomogła, i powiedziała co dokładnie..
     
  10. neMeSIz

    neMeSIz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    poprostu uwielbiam jezdzic po takich torllach jak ty :* niestety brakuje tu takich ludzi jak mody
     
Wczytywanie...

Poleć forum