1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F1 2010 ENG a PL.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chomick32, Październik 28, 2010.

  1. chomick32

    chomick32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, potrzebuję pomocy gdyż upadła mi płyta z F1 2010 (pirat ofc.) pękając na środku. Konsola oczywiście już jej nie odtwarza, więc muszę ściągnąć od nowa obraz i nagrać. I tu mam pytanie - F1 miałem w wersji Angielskiej, czy jeżeli teraz nagram wersję Polską to będę mógł grać na starym sejwie z wersji Angielskiej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. chomick32

    chomick32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A próbowałeś już tak? Bo wiesz stary, to że gra będzie działać, to wiem, ale co z sejwem, bo w to grałem i nie chciałbym przechodzić wszystkiego od nowa..
     
  5. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Odswierzam czy to sprawdzone, ze dziala? Bo nie wiem czy sciagac PL gdy gram w eng...
     
  6. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie nie pujdze ci tak jak mafia 2 pl i eng to osobna gra pomimo tych samych osagniec moza je podublowac graj w nie i nabic 2xG te same grajac odnowa bo nie uznaje stanu zapisu gry
    jednak w moder wawe 2 eng a pl to to samo i moza grac na seyvach np z eng /pl badz pl/eng

    podsumowując nie kazda gra chodzi tak jak byscie chcieli
     
  7. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Powinno działać bez problemów. Ale faktycznie Mafia II to wyjątek. DLC musiałem wgrywać do innych folderów niż było napisane, przez to właśnie że moja wersja była polska. Ale myślę że takich wyjątków nie powinno być dużo.
     
  8. Piwko

    Piwko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    No to ciekawa rozbierznosc opini...
     
Wczytywanie...

Poleć forum