1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

f1 2010 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez dawidek295, Październik 2, 2010.

  1. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    siemk mam problem z obrazem f1 2010 a wiec tak myslałem ze jak wgram ssv2 RF
    do PAL wersji f1 to bedzie działac a tym czasem obraz mi sie sypnął jak odwroć proces czyli jak usunąć ten ssv2 z obrazu??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Nie wolno mieszać SS z różnych wersji gier. Po to jest media id na stronie abgx żeby nie pomylić się przy patchowaniu SS. Jeżeli nie zapisałeś oryginalnych SS z obrazu PAL to masz lipę i musisz poczekać aż wyjdą do tej wersji pliki na stronie abgx. Jeżeli natomiast zachowałeś oryginalne SS to wystarczy je nadpisać na obraz Programem Schtrom36Xtract4.1.

    P.S. Możesz też poprośić kogoś na forum żeby wyciągnął ze swojego obrazu prawidłowe SS i DMI i wysłał ci na e-maila. Zaczep forumowiczów z postów o F1.
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ok temat do zamknięcia rozpakowałem obraz jeszcze raz i było ok;))
     
  5. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja skorzystam z tematu "F1 2010 problem"
    mam taki problem ze po nagraniu gra dziala normalnie pojechalem sobie pierwsze GP (Bahrajn) moge pierwszy raz to przejechalem okolo 100 okrazen zeby dopasowac optymalne ustawienia bolidu i poznac tor...ok przejechalem wyscig wygralem ok....masteruje nastepny tor...nastepnego dnia wlaczam konsole a gra zacina sie tuz po wcisnieciu start...tzn pokazuja sie "wskazówki" i zawsze na czwartej sie zacina...usunolem "sejva" z F1 i zaczolem kariere od nowa....i ku mojemu zdziwieniu gra sie odpalila...ale co z tego skoro przejechalem pierwsze gp i na nastepny dzien lipa to samo ...nie wczytalo sie juz :/
    mial ktos taki problem? co mi poradzicie w tej sytuacji bo gierka przekozacka szczegolnie jesli ktos jest fanem F1
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    myslisz ze to pomoze? nie chce plytki zmarnowac
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Rozpaczanie nad tym problemem też niestety nie pomoże więc trzeba działać
    Spróbuj jeszcze gre odinstalować i zainstalować ponownie
     
  9. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie mam dysku...jade z plytki :/
    gdzies na innym forum tez mial ktos ten problem lecz ludzie to olali i nikt nie pomogl
    dzieki za zainteresowanie
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie ma co kombinować,tylko kupić dysk.
     
  11. piotrekpepe

    piotrekpepe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam inny problem, xbox orygianlny 2009 grudzien, nie przerabiany. Pewnego pięknego dnia, dzisiaj, gra poprostu zawiesza się podczas ładowania głównego menu. Co mam z tym zrobić?
     
  12. KubaXman

    KubaXman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Grasz z płyty? Czy z dysku?
    Jak z płyty, to może wytrzyj ją, bo może brudna.
    A jak z dysku to odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz.
     
  13. piotrekpepe

    piotrekpepe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znalazlem problem, stworzenie nowego profilu rozwiazalo sprawę. Szkoda tylko ze stracilem wszystkie osiągnięcia zdobyte dotychczas. Nie pomogła zmiana nazwy profilu ani przeniesienia miejsca zapisu. Prawdopodobnie stworzył sie jakiś błąd przy zapisie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum