1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F1 2010 -problemz kariera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Masownik20, Październik 5, 2010.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1518
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Witam
    mam kilka pytan zwiazanych z ta gra:
    wybralem 3 sezony tylko i krotki wyscig czyli mam trening kwalifikacje i normalny wyscig na 10 okrazen i teraz kilka pytan
    trening moge sobie tak pojezdzic tylko??
    w kwalifikacjach ile okrazen msuze zrobic?? tez 10 jak w normalnym wysciugu?? bo tam nie nalicza ile okrazen zostalo do konca dlatego nie wiem??
    i czy moge sobie sam w normalnym wyscigu wjechac do pit stopu bo inzynier sam mi kaze wjechac i musze wjechac a nie mgoe sam wybrac kiedy mam wjechac..
    i ostatnie pytanie...gdzie sie wylancza ta strzalke pomocnicza?? ustawia ile paliwa ma byc itd..bo czytalem ze mozna poustawiac to ale nigdzie nie widze wybralem poziom łatwy i z tego co widze moge zmieniac opony i z silnikiem cos tylko robic a co z reszta??
    Ps sorki za tyle pytan ale to wszystko co bym chcial wiedziec;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RogeR_DTM

    RogeR_DTM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, ile chcesz, jak chcesz byle w limicie czasowym podanym na monitorze w "serwisie" ;) To najlepsza okazja do poznania toru.

    Tyle ile zmieszczisz w ciagu 20 min (Q1), 15min (Q2, jak sie dostaniesz), 10 min (Q3, jak sie dostaniesz)

    Nie rozumiem senzu tego zdania, ale możesz wjechac do pit-stopu w każdej chwili, wcześniej ich o tym informując.

    Sprecyzuj pytanie.
     
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1518
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ja mam krotki sezon i mam tylko 1 Q przed wyscigiem..i przejechalem sobie 2 okrazenia zjechalem do pit stopu zeby zakaczyc i bylyme niby na 3 a zostalem na przed ostatnim nikogo nie stuknolem i nie scinalem zakretow..dlatego sie pytam czy sa jakies normy ile okrazen czy co?? bo nie wiem

    Co do pitstopu to jechalem 10 okrazen i inzynier sam mnie wezwal do niego to pojechalem..czy wlasnie lepiej samemu jechac czy czekac az cie inzynier wezwie..??

    i ostatnia sprawa to ulatwienia czyli ta strzalka prowadzaca po torze i np bolid sam mi zwalnia ja tylko trzymam gaz..jak to powylanczac te ulatwienia wszystkie..bo czytalem na forach ze mozna wybrac czy ma byc bak pelny itd.. nie wiem gdzie tego szukac..??
    Ps. jade na pelnym gazie i co chwile mam pokazane ze silnik jest czerwony jak to ogarnac?
     
  5. butters

    butters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1518
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    sakoro kolega wyzej chcial mi pomoc to epwnie dokaczy ten watek..nie muisz mi tutaj 20 kilku stron podawac

    PS. Przeczytalem i juz wiem prawie wszystko:
    dalej nie wiem jak te Q mam nastawione tylko 1Q i ie tam okrazen mam zrobic..moge zrobic np 2 zjechac do pitstopu i zakaczyc??wytlumacyz mi ktos jak jest najlepiej
    i drugie pytanie
    gdzie sie nastawia w ktorym okrazeniu zjechac do pi stopu..jak wybieram opony to mi tam pokazuje okrazenie chyba i tam klikam np na 4?
     
  7. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1518
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  8. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    masz Q1 przy krotkich kwalifikacjach masz jedna sesje...mozesz przejechac nawet jedno okrazenie...sesja trwa 10 albo 20 minut juz nie pamietam jak to jest w tej opcji krotkich kwalifikacji....wiec mozesz przejechac nawet jedno ale i tak czekasz na zakonczenie sesji i w kazdej chwili moze ktos pojechac szybciej od Ciebie wiec spadasz....nie dziw sie ze byles 3 na poczatku bo na poczatku malo kierowcow wyjezdza na tor...i nie mysl ze zdobedziesz dobry wynik po dwoch okrazeniach...jeszcze jak znam zycie jezdzisz na standardowych ustawieniach?.,...to ja sie nie znam zbytnio na ustawieniach a na slepo poustawialem tak jak mi sie wydawalo za sluszne i zyskalem 11 sekund na okrazeniu...wiec masteruj tor ...ustaw sobie na dlugi wekend bedziesz mial dlugi trening...jak sie nauczysz toru (mozesz powtarzac ten trening)...to przeskakujesz do kwalifikacji...ale jesli chcesz jezdzic zeby wygrac tak jak to jest w grach typu nfs to sobie odpusc albo wlacz na drugi poziom trudnosci...tutaj najwazniejsze jest dojechac...moim zdaniem jezdzic na 10 okraazen mija sie ogolnie z celem ...sam biore pelny wyscig
     
  9. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1518
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jeszcze prosze tylko o odpowiedz na to i tyle;)
     
  10. butters

    butters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przed wyścigiem w garażu w menu tyres masz race strategy. Tam ustawiasz na jakich oponach wyjeżdżasz i na którym okrążeniu zmieniasz na inne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum