1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F1 2010 - przerabiać ?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez jack119, Październik 3, 2010.

  1. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam soft 1.41 i zawsze przerabiam gry do wave 2, teraz nie wiem czy F1 2010 od SZOPSQUAD tez muszę ? Niektórzy piszą, że nie trzeba. Jeszcze nigdy nie uwaliłem płyty i chciałbym utrzymać tę passę :)

    Edit: dobra, już wiem, jakby ktoś chciał wiedzieć to na 1.41 trzeba przerabiać ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    F1 2010 od SZOPSQUAD jest speczowana na wave3 a oryginalnie powinna być speczowana na wave6 ale na soft 1.41 i tak trzeba peczować tylko ze na wave2
     
  4. soldierdido

    soldierdido Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Zgadza sie jest wave 3.A powiedzcie mi posiadam iexteme1.6 czy musze spatchowac czy powinno ruszyc tak jak jest?(spatchowalem na wave 4 tak jak wszystkie pozostale gry ale podejrzewam ze nie bedzie mi dzialala? ) plyta wlasnie wypalana ale czy ruszy?
     
  5. Jameroo

    Jameroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2007
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kowary
    a czy jak teraz powrócę do wave6, to nie będzie problemu z odpaleniem czy z graniem po sieci?
    Czy da się w ogóle powrócić do wave6?
     
  6. Budyn90

    Budyn90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Posiadam F1 2010 jak i FIFE 11 od SZOPASQUAD. Moj aktualny firmware to iXtreme 1.6 i do odpalania nowszych gier bodajze powyzej Wave 3 uzywam plytki Activate. Mam jednak zamiar dokonac aktualizacji do iXtreme LT. Czy obie te gry (podobno patchowane przez autora wrzutki) beda mi normalnie dzialaly na tym sofcie? Nie chcialbym ich od nowa nagrywac bo to by bylo bez sensu. Pytam, bo obilo mi sie o uszy ze patchowane gry nie dzialay na niektorych wersjach firmware...
     
  7. uukasz

    uukasz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ta wersja od SZOPASQUAD jest wersją oryginalną polską?
     
  8. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    oczywiście ze można powrócić na wave6. tu masz link do poradnika jak to mniej więcej zrobić http://xboxforum.pl/iso-f31/przywra...3-dzialajaca-na-ixtreme-1-51-1-6-a-26969.html

    poradnik mówi o powrocie do wave 3 jak gra była wcześniej speczowana na wave2 ale w tym przypadku chodzi o powrót z wave 3 na wave6 czyli z niższego na wyższy oryginalny.

    ps. do patchowania wave są potrzebne tylko pliki video i PFI
     
  9. uukasz

    uukasz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, a skąd wziąć PFI?
    Video z innej gry, a PFI?
     
  10. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    video i PFI wyciągniesz z każdej nowej gry która ma wave6
     
Wczytywanie...

Poleć forum