1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F1 2010 tnie się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tactlessczak28, Lipiec 6, 2011.

  1. tactlessczak28

    tactlessczak28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siemka wszystkim mam taki problem bo włączam oryginalne f1 2010 wersja ANG i jak włączam wyścig to gra się strasznie tnię.Instalowałem na dysku ale to nic nie dało,wyczyściłem pamięć podręczną i to też nic nie dało.
    Wszystkie gry dobrze działają oprócz fight night champion demo też się tnie.
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na jakiej płycie nagrałeś i jaką prędkością ?
     
  4. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    Dżizas... przecież napisał ze orginał i jeszcze z dysku próbował... a tak nawiasem to niemam pojęcia tylko przeją mnie post kolegi wyżej...
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Odłącz HDD i zobacz czy z płyty też gra tnie. Jak nie to winna HDD :)
     
  6. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja tak mialem, potem jak wlaczalem gre z dysku to pisalo ze plyty nie moze odczytac i mialem wlaniety dysk.
     
  7. tactlessczak28

    tactlessczak28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale usuwam gre z dysku i też się tnie.!
     
  8. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha to nie wina dysku
     
  9. tactlessczak28

    tactlessczak28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nikt nie wie co sie dzieje ??
     
  10. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a plytke w jakim stanie masz?
     
  11. tactlessczak28

    tactlessczak28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    0 rys czysta nówka sztuka gdzieś 2h temu przyszła pocztą !
    Edit:eek:dłaczyłem dysk i sie nie tnie ale jak dysk jest podłączony to i tak gra się tnie mimo to że gra jest odinstalowana.
     
  12. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Odlacz dysk i wtedy zobacz, co z tego ze odinstalujesz gre jak dysk jest caly czas wlaczony.Co do dema FN Champion mi tez cielo a dysk mialem dobry
     
  13. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ktos ze znajomych nie ma tej gierki zebys sprawdzil czy z innej plytki tnie?
     
  14. noolie

    noolie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem coś podobnego z Forzą 3 ale to dawno dawno temu jak miałem jeszcze Arcade a nie Slima 250 GB tak jak teraz.Wtedy odłączyłem go przeczyściłem wszystkie możliwe wejścia i działało bez żadnego zacinania.
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wyłącz konsola z prądu i odłącz całkowicie HDD od konsoli i załącz grę z płytki bez podłączonego HDD do x-a :)
     
  16. tactlessczak28

    tactlessczak28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Thx zainstalowałem na pendriva i działa normalnie
     
  17. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    na bank wina plyty ;) mialem podobny problem ;p
     
  18. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    na bank to kopernik nie zyje ;] przejzyj wszystkie posty z tego tematu to dowiesz sie ze to wina dysku twardego, najprawdopodobniej ma bad sectory albo inne dolegliwości
     
Wczytywanie...

Poleć forum