1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F1 2010 zacinanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sonic96, Październik 10, 2010.

  1. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!
    Otóż ściągnełem F1 2010 (wersja PL od Szopsqadu czy cos), przerobiłem na Wave2 (mam iXtreme 1.51), wypaliłem i działa. Jest tylko mały problem. W wyścigach gdzie występują przeciwnicy, gra strasznie się zacina. Nagrałem grę na dysk, ale to też nic nie dało.

    Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    a z jaką prędkością nagrałeś grę ? :)
     
  4. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z prędkością 56x na Verbatimach, ale to raczej nie od tego ponieważ gra zainstalowała się na dysku i wszystko jest ok, no i w próbie czasowej - gdzie nie ma przeciwników, wszystko jest ok. Trening też jest ok dopóki nie pojawią się przeciwnicy. O Karierze nic nie mówię, bo to jest tragedia.
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    no to masz przyczynę, gier nie nagrywa się z tą prędkością (52x) :)
     
  6. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli nagrała się nie do końca poprawnie? Jeżeli tak to z jaką prędkością mam to nagrać?
     
  7. FifekPL

    FifekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gry nagrywa się z prędkością 2.4x/4x.
     
  8. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok dzięki, zaraz nagrywam. Zobaczymy co będzie...

    Edit:
    Aha, gdzieś czytałem, że takie zacinanie to zapowiedź RROD. Prawda czy mit?

    Edit 2:
    No jest lepiej, ale to i tak nie to - nagrałem z prędkością 4,8x. W tygodniu skocze po jeszcze jedną płytkę i nagram 1x.

    Ale widać różnicę.
     
  9. punxhc

    punxhc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Problem z zacinaniem F1 jest już znany i opisywany na forach codemasters. Nie wiadomo dlaczego występuje, bo miewają go tylko niektórzy...
    U mnie (wersja ang.) ten problem nie występuje ani z płytki, ani po instalacji na penie.
     
  10. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    u mnie tez przycina czasami a mam oryginał PL i nowego slima...
     
  11. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    NAGRYWA SIE Z PREDKOSCIA x2,4
    Jeśli masz dobra nagrywarke to mozesz smialo x4
     
  12. marcin264

    marcin264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi tnie ale tylko kiedy pada deszcz. Dlaczego? Nie wiem
     
  13. mauly

    mauly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja też miałęm ten problem, odłączcie dysk jak macie a problem zniknie. A jak chcecie zgrać to podłączcie pendriva i grajcie do woli. Nie formatowałem dysku więc nie wiem czy ta opcja by pomogła.
     
  14. Piwo855

    Piwo855 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Raz miałem problem z tą grą. Gdy kumpel mi nagrał u siebie pojawiał się pierwszy loading i koniec przeczyść szmatką. Nagrałem u siebie na 2.4 i działa bez problemów, a używam maxwelli
     
Wczytywanie...

Poleć forum