1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F1 2010 zacinanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Sonic96, Październik 10, 2010.

  1. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!
    Otóż ściągnełem F1 2010 (wersja PL od Szopsqadu czy cos), przerobiłem na Wave2 (mam iXtreme 1.51), wypaliłem i działa. Jest tylko mały problem. W wyścigach gdzie występują przeciwnicy, gra strasznie się zacina. Nagrałem grę na dysk, ale to też nic nie dało.

    Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tyrax

    tyrax Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba po prostu odwalili kaszane albo na piratach tylko sie tak zacina tez mam ten problem a nie robilem nic z obrazem
     
  4. jerrybonq

    jerrybonq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    gra się zacina i na orygnałce..codemasters pracuje nad tym
     
  5. mauly

    mauly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To dotyczy wersji PL czy ang. też? Mam ten sam problem z wersją PL, miał ktoś taki problem z wersją ang??
     
  6. dan26

    dan26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mi sie tnie i na pl i na angielskiej.
     
  7. wojtekbud

    wojtekbud Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cze, ja zrobiłem tak. Usunąłem plik który się tworzy u mnie :C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Codemasters\FormulaOne\DataCache\(Nazwa użytkownika)\replay jest to plik który waży 1,9Gb.
    Tak więc osuwam replay.pbf .
    Załączam grę loguje się i wyłączam grę.
    Wchodzę do w.w. pliku i sprawdzam czy plik replay.pbf waży teraz 0 Kb.
    Jeśli tak to otwieram jego właściwości i zmieniam na plik tylko do odczytu i zapisuje.
    Włączam F1 i powinno już śmigać (ważne aby plik replay.pbf ważył 0 Kb i był tylko do odczytu)
    Pozdro dla all i piszcie czy działa u was.
     
Wczytywanie...

Poleć forum