1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

f1 2010

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dubi82, Październik 17, 2010.

  1. dubi82

    dubi82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,panowie mam problem,wiem ze w f1 2010 jest kupa bledow tylko czy bledem jest to ze sie sejwy gdzies traca czy co? Zaczynam juz w sumie 3 raz grac dlatego ze po jakims czasie zaczynam znowu od nowa czyli od pierwszej konferencji,to jest blad gry czy moze systemu w xboxie czy jeszce cos innego???????????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Ta gra ma pełno bugów, bardzo możliwe że to jeden z nich.

    Masz save'y na dysku czy karcie?
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To jest jeden z błędów :) Poczekaj lepiej na łatkę, ja pogram w tą grę dopiero po wypuszczeniu patcha.
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to jest blad, ale da sie go uniknac, wystarczy podczas treningow w ktorych wykonujemy zadania na ulepszenie bolidow nie wychodzic do paddocku
     
  6. micu11

    micu11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    Dokładnie nie można podczas treningów wychodzić do padoku bo wtedy save-y się kasują.
     
Wczytywanie...

Poleć forum