1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F1 2010

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomq96, Listopad 27, 2010.

  1. tomq96

    tomq96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie!
    Mam pytanie. Wczoraj kupilem sobie F1 2010 i zaczalem grac, nawet dobrze mi idzie tylko, ake chce sie was zapytac o 2 rzeczy.
    1. Jak szybko wystartowac (zauwazyłem ze czasami za wolno startuje i zaluzmy ze jestem w RDR (RedBullReanault) zajmuje 20 miejsce i do mnie dochodzi nawet Virgin, Hrt czy lotus i to mnie troche denerwuje bo blokuja strasznie)
    Związku z tym ma ktos jakas porade?
    2. Czy można wystartowac z PitLane?? (czytalem na forach ze mozna, ale nigdy nikt nie napisal jak).
    Prosze o Szybka odpowiedz!!
    Najlepiej napisac PW lub SMS (663391996 (play)) albo odpisac.
    Jak byscie byli tacy mili to prosze o kontakt SMS.
    Dzieki z gory.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Milex

    Milex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    022
    1. Wylacz wspomaganie podczas jazdy - trakcje, absy, dohamowania itp.
    2. Z pitlane ? w sensie? Mozesz na kwalifikacjach/treningach zaczac od razu okrazenie pomiarowe. Klikasz po prostu start z sektor1
     
  4. jul

    jul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wawa
    gram juz niemal caly sezon (ustawienie: easy) teamem torro rosso i nie mam problemu z wygrywaniem ze slabszymi. ba, wygrywam nawet z najlepszymi! na 4 wyscigi przed koncem sezonu jest na pierwszym miejscu klasyfikacji. trzeba podczas kwalifikacji wykrecic dobry czas zeby wystartowac z przodu stawki, pozniej pare wyprzedzen i gotowe :) na starcie nie robie nic wiecej i przyslowiowy "gaz do dechy"
     
  5. Piechu9kst

    Piechu9kst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    wiec tak.
    1. u enginera... ustaw sobie silnik na szybki albo bardzo szybki ale... stracisz tym samym sterownosc. ustawiaj odpowiednio do toru i warunkow. to samo opony i nie powinno byc problemu. to samo co kolega mowil ;) wylacz "wspomagacze"
    2. wystartowac z pitlane? moglbys dokladnie opisac? a raczej nie mozna. tylko w praktyce i w kwalifikacjach mozesz. chyba ze o czyms niewiem


    pozdro 888
     
  6. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    myslisz ze nie wie ze trzeba miec najlepszy czas w kwalifikacjach???
    wogole czym tu sie chwalic ze grasz na easy???wzgrzwasy nawet z najlepsyzmi haha na easy nie ma najlepszych sa tylko "metki" zespołów...zagraj na wyzszym poziomi na zerowych ułatwieniach i zobacz jak bedziesz powtarzal kwalifikacje zeby zalapac sie do Q3 mysle ze jesli chcesz sie uwazac za gracza to nie mozesz brac nizszego poziomu brac niz normal w jakiejkolwiek grze...
    nie powinienes sie wypowiadac skoro nic nie wiesz

    co do pytajacego...ustawienia...ustawienia...i jeszcze raz ustawienia...
    rob mase okrazen na danym torze zeby poznac go jak najbardziej i dobrac jak najlepsze uystawienia odpowiadajace tobie to o czym mowisz to pomoga Ci ustawieniaw zaleznosci jak poustawiasz bedziesz mial wiekszego kopa na starcie lub na wyzszych biegach...rob dodatkowe zadania przed wyscigiem wygrywasz czesci do bolidu...bierz wyscig na pelna ilosc okrazen...i dopiero bedziesz sie cieszyl naprawde z jazdy...POZDRAWIAM
     
  7. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    1. dobre ustawienia w pitstop
    2. gram już od dawna i często startuje z górnych pozycji nawet z pierwszej pozycji
    3. wyłącz wspomagania
    4. przed startem utrzymuj dobre obroty silnika nigdy nie startuj z maksymalnych obrotów ani z niskich znajdź optymalne a jak zgasną światła to dopiero gaz na maksa i do przodu ;]
    5. to tyle co mam do napisania
     
  8. tomq96

    tomq96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co to tego startu z pit linu to chodzi mi o to ze jak jest Wyscig po wszyscy startuja normalnie z miejsc startowych a ja chcialbym z Pit Stopu (tam z boku)
     
  9. tomq96

    tomq96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    e chłopaki jeszcze jedno bo jak ustawiam poziom trudnosci to tam jest "flashbank" czy jakos tak. Zauwazylem ze na poziomie EASY to praktycznie nie niszczy mi sie bolid a na Expercie to niszczy mi sie bolid i nawet opony sie zuzywaja. Czy to ma jakis wplyw na poziom Komputera (wirtualny kierowca-w tym sensie)
     
  10. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oczywiscie im wyzszy poziom tym rywale jezdza inazej...jesli dobrze zauwazysz to niszczy sie tylko Twoj bolid a rywali nie :)
    zmieniasz ilosc flaschback-ow to poziom zmienia sie na "custom" ale poziom rywali mazesz tam ustawic w tych samych opcjach
     
  11. tomq96

    tomq96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra mam 1 miejsce po 1 GP Bahrajnu. Teraz GP Australii której nie lubie ponieważ to jest szybki i wąski tor, a czasami jak pada deszcz to wogule MASAKRA i NO OGAR
     
  12. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Btw. RBR to RedBull Racing
     
  13. KRUChY lodz

    KRUChY lodz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś już zassał łatkę i wie gdzie ją znaleźć ??
    Miał wyjść PATCH i cisza...
     
  14. oorbi

    oorbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam inny problem, ale nie będę zakładał nowego tematu, może ktoś mi pomoże
    Ja i mój syn graliśmy w F1 od kilku tygodni w wersję PL. Ponieważ zakupiłem Kinect'a musiałem zaktualizować dashboard
    niestety po tym zabiegu F1 uruchamia się po angielsku, odinstalowałem grę, zainstalowałem od nowa i dalej to samo
     
  15. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    W ustawieniach konsoli zmień ustawienia regionalne na polskę
     
  16. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
  17. oorbi

    oorbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam tak ustawione i dalej jest to samo, pozostałe polskie wersje odpalają się poprawnie
     
  18. linchpin

    linchpin Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dopadł mnie bug z uszkodzonym sejwem :> Da sie go jakoś odratować?
     
  19. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    nie da rady
     
Wczytywanie...

Poleć forum