1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

F1 2011 (2011) xbox360-complex

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez eF1eden, Wrzesień 20, 2011.

  1. eF1eden

    eF1eden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    F1 2011 (2011) XBOX360-COMPLEX

    [​IMG]

    RELEASE: F1.2011.XBOX360-COMPLEX

    REGiON: FREE
    JĘZYK: ENG
    ABGX360: http://s2.ifotos.pl/img/xD_haqwwwh.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Majki199

    Majki199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wave 13? Tzn bez XGD3 ? Którego iXtreme to wymaga ?
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wave 13 i dash 2.0.13599.0 i nie ma XGD3 i działa lt 1.91
     
  5. chaber

    chaber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A pojdzie na Lt + 1.1?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz dash to tak 2.0.13599.0
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Ciekawe czemu nie na xgd3 ??
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    z niewiadomych powodów gry z ea sportowe go nie maja trzeba producenta spytać jak jesteś ciekaw:p
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    W sumie to dobrze est w co grac to czasu wyjscia LT 2.0 :)
     
  10. chaber

    chaber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak nie mam a zrobie aktualizacje to bye bye LT?
     
  11. Seavolv

    Seavolv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli co pozostaje tylko 1.91 żeby pograć?
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dokladnie i dash 2.0.13599.0
     
  13. cardster

    cardster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Andrychów
    Przepraszam panowie, że mój drugi post i od razu takie pytanie. Chciałem zapytać, czy na Lt + 1.5 z najnowszym dashem i z patchowaniem gry na Wave 3, uruchomię F1?
     
  14. kamilao5555

    kamilao5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Libiąż
    lt 1.5 ?! Chyba Ci sie cos pomylilo ;] lt+ czy lt 1.9 nie ma znaczenia. Wystarczy ze masz dobrego dasha :)
     
  15. cardster

    cardster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Andrychów
    Fakt, mój błąd...mam iXtreme 1.5 a nie lt
     
  16. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gra nie działa na lt 1.9...
     
  17. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jakim cudem?

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  18. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    za niski dash zapewne dlatego nie działa
     
  19. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No tak za niski dash a jakiś dziwny cudem nie mozna zaktualizowac do wyzszego dasha... No chyba ze znacie jakies sposob zeby odpalic gre na lt 1.9
     
  20. Tomaszek88

    Tomaszek88 Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ja mam pytanko do fanów F1 tych co śmigają wyścig pełny bez uproszczeń etc.

    Jak jest z zużywaniem się opon na pełnym wyścigu? Ile razy trzeba odwiedzić pit stop aby skończyć wyścig? Jak ogólnie wygląda wyjazd SR? Tak jak w realu czy raczej zostało to potraktowane po macoszemu?
     
  21. needlehole

    needlehole Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem z tą grą. Mam iXtreme 1.5 (wiem wiem, staroc ;p), sciagnalem gre, przerobilem na Wave3, potem na Wave2. Wypalilem i poprosilo o aktualizacje. Dałem TAK i zatrzymało ją i wywala, że nie można odczytać aktualizacji z płyty. Poczytałem trochę o aktualizacjach i nagrałem V12611 na CD jednak to nic nie dało. Czy istnieje szansa, że wypaliło F1 2011 z błędami? Czy po prostu iXtreme 1.5 się nie nadaje już do grania?
     
Wczytywanie...

Poleć forum